Популярна співачка Анна Седокова накликала на себе бурю обурення шанувальників через те, що запізнилась на концерт та ще й шокуавала присутніх зсоїм зовнішнім виглядом.

Про це пишуть російські ЗМІ.

Користувачі Мережі розповіли, як для них пройшов виступ Анни Сєдокової на День міста в Тулі.

Зірка повинна була з'явитися на сцені в 8 годин вечора, але прибула значно більше. Виступ співачки почалося приблизно через три години після обіцяного часу, коли встигли відгриміти святкові салюти.

Анна Седокова

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Гості концерту відзначають, що виконавиця мала не найкращий вигляд, який неабияк усії здивував.

"Обличчя опухле, наче бджоли покусали", - пишуть користувачі в соцмережах.

Багато відзначили той факт, що запізнення не є рідкістю для даної персони.

Седокова

Також шанувальники згаждали випадок, як на одному з концертів співачка поділилася історією, що вона запізнилась на літак, через що шанувальникам доведося також довго чекати.

Седокова з доньками

Втім деякі фанати стали на захист Седокової, зазначивши, що всі люди роблять помилки, навіть якщо вони і зірки. А з приводу зовнішнього вигляду, то багатьом здалося, що все гаразд, а все те про що говорять, всього лише вигадки.

Дивіться: Анна Седокова та Дмитро Монатик - "Тише"

Нагадаємо, російська телеведуча Дана Борисова вирішила покращити зовнішній вигляд та звернулась по допомогу до пластичного хірурга. Але результат шокував її шанувальників. В мережі Дана показала, що сталося з обличчям після операції.

Як повідомляв Знай.ua, Анна Сєдокова з голим задом показала нового бойфренда, але фанати не оцінили.

Також Знай.ua писав, що Анна Седокова зробила Селфі в дзеркалі, показавши величезний букет троянд, а ще натякнула, що відправляється виступати в Лос-Анджелес.