Російська телеведуча Дана Борисова вирішила покращити зовнішній вигляд та звернулась по допомогу до пластичного хірурга. Але результат шокував її шанувальників. В мережі Дана показала, що сталося з обличчям після операції.

Нещодавно в Stories Дана Борисова опублікувала декілька фотографій, на яких продемонструвала жахливі синці на обличчі. Помітні сліди були на скронях і щоках і, швидше за все, дуже болючі. Дана розповіла, що її турбує не лише зовнішній вигляд, а й неприємні відчуття.

Зірка повідомила, що після процедури минуло чотири дні, але вона вже пішла на поправку.

Сама Дана задоволена результатом, який поки не видно, але запевняє, що дуже скоро вона зможе похвалитися новим обличчям.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

синці

Додамо, після одкровення ведуої на всю країну щодо її наркотичної залежності, вона вирішила розповісти і про зловживання пластикою, на яку зважилася не так давно.

Сама ведуча каже, що подібні операції дуже небезпечні. Мова йде про нитевий ліфтинг. А після операції доведеться чекати близько року, доки нитки самі зникнуть.

Дана Борисова

Шанувальників така новина розділилила на два табори. Одні говорили, що після всього пережитого Борисовій не допоможе жодна пластична операція. Інші писали, що підтримують її починання, адже зі змін варто починати нове життя без залежностей.

Дивіться: Дана Борисова влаштувала великий розпродаж

Нагадаємо, Дана Борисова поскаржилася на синці на обличчі від сильних побоїв. Співачка звинуватила у побитті відомого співака Данко.

Як повідомляв Знай.ua, скандал стосунків Дани Борисової та Олександра Морозова не вщухає. Телеведуча подала на колишнього коханого заяву в слідчий комітет.

Також Знай.ua писав, що Ані Лорак несподівано перетворилася на Джокера з короткими копитами.