Відома голлівудська актриса і зірка культового серіалу "Відчайдушні домогосподарки" Єва Лонгорія навіть не думає сидіти з тримісячним сином Сантьяго вдома під замком. Так, днями знаменитість прилетіла з малюком в Австралію, де вже встигла відвідати Заповідник живої природи Каррамбін.

Знімки відвідування заповідника Лонгорія опублікувала у своєму профілі Instagram.

Єва Лонгорія з сином в Австралії

instagram.com/evalongoria

Судячи з фотографій, актриса з сином вже познайомилися з коалами і кенгуру. Для новонародженого Сантьяго це була перша така поїздка за кордон.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

instagram.com/evalongoria

"Головне, що я хотіла побачити в цьому парку, - коала, але в підсумку я отримала набагато більше! Спасибі співробітникам заповідника за оглядову екскурсію і за те, що так багато розповіли нам про ту роботу, яку вони проводять з коалами і іншими мешканцями дикої природи. Сьогодні я познайомилася з Банкером, коалой-савцем, чия мама загинула під колесами машини. Currumbin Wildlife Sanctuary рятує і охороняє тварин, що опинилися в таких непростих ситуаціях. Це дуже здорово, що на планеті існують такі місця", - написала Єва в пості під фото, де зображена з сином в заповіднику.

instagram.com/evalongoria

Як відомо, що Єва Лонгорія народила хлопчика 19 червня в одній з клінік Лос-Анджелеса. Новоспечена мама з чоловіком Хосе Антоніо Бастоном назвали сина ім'ям Сантьяго Енріке. Під час своєї першої вагітності зірка часто брала участь у фотосесіях, а на останніх тижнях очікування первістка вона зізнавалася, що їй ставало все важче ходити, через що вона з нетерпінням чекала пологів.

Нагадаємо, що Єва Лонгорія показала знімок з 3-місячним сином Сантьяго Енріке. Так, знаменитість взяла малюка з собою на зйомки фільму "Даша-мандрівниця", які проходять в Австралії.

Як повідомляв портал Знай.uа, Єва Лонгорія насолоджується материнством і часто показує шанувальникам ніжні фото з маленьким сином.

Також портал Знай.uа писав, Єва Лонгорія розповіла про всі труднощі виховання малюка.