Мережу вразила новина про те, що одне з найпопулярніших гламурних видань L'Officiel відмовляється платити гонорари своїм співробітникам.

Цікаво, що на це скаже керуюча журналом Ксенія Собчак?

журнал

Інформація стала доступною завдяки тому, що на адресу видання раптово посипалися звинувачення в несплаті гонорарів і загрози припинити співпрацю від фешн-фотографів різного ступеня популярності.

Собчак

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Також чутки про фінансові труднощі видання підтвердило чимало співробітників, яким довелося працювати з журналом.

Крім того, грошей від L'Officiel не можуть дочекатися і студії-орендарі фото-техніки. Деяким з контор навіть довелося внести журнал в чорний список, щоб домогтися оплати.

фото

Як повідомляє джерело, фотографу Яну Югаю журнал заборгував більше 50 000 рублів.

Варто згадати про те, що пост головної редакторки Собчак зайняла ще в 2012 році, після чого вона відразу ж почала масштабний ребрендинг видання. А в 2015-му Собчак вже очолила франшизу зі світовим ім'ям - російську версію журналу L'Officiel, якою вона керує досі.

захід

Що ж, сподіваємося, незабаром всі працівники зможуть отримати гонорари, а Собчак буде більш уважною до свого глянцевого дітища.

До слова, днями в мережі і ЗМІ з'явилася інформація про те, що російська світська левиця і політична діячка Ксенія Собчак була занесена в базу сайту "Миротворець", куди потрапляють особи, що представляють потенційну "небезпеку" для незалежності та безпеки України.

Собчак неодноразово намагалася отримати офіційний дозвіл на відвідування Криму в української влади, але ті порахували абсурдним її намір і все одно вирішили внести Ксенію в список «обраних», яким забороняється в'їжджати в Україну кілька років.

Ксенія Собчак

Незважаючи на це, політікиня як і раніше числиться в списку учасників Ялтинської конференції, яка незабаром пройде в Києві.

Таким чином, зірка "Дому-2" і екс-кандидатка в президенти Росії досі має намір потрапити на захід.

Собчак

Не виключено, що вся ситуація, що склалася - ретельно продуманий план уряду України і самої Ксенії по її переїзду в Україну.

Такі висновки можна зробити у зв'язку з тим, що Собчак неодноразово критикувала Володимира Путіна і владу в Росії, скаржачись на життя в "поліцейській державі".

Собчак

Тому у Собчак є, як мінімум, дві причини, щоб назавжди переїхати до Києва: по-перше, незадоволеність загальним станом справ в РФ, де свобода слова, на її думку, давно забута, а, по-друге, можливі проблеми з законом.

Наприклад, Олексій Навальний, який активно виступає проти діючого уряду, став «постійним клієнтом» відділень поліції.

Навальний

Його регулярно затримують, навіть не пояснюючи причин. Собчак ж, відома не менше провокаційними висловлюваннями, навряд чи захоче зв'язуватися з силовиками.

Таким чином, переїхавши в Україну, Ксенія зможе повністю розкрити свій потенціал антагоністки Путіна, відкрито висловлюючи свою думку.

Нагадаємо, президент видавничого дому ACMG, який керує виданнями Forbes, l'officiel і SNC, Олександр Федотов заявив, що займається фінансуванням передвиборної кампанії кандидата в президенти РФ Ксенії Собчак. Про це повідомляється на сайті Forbes.

Як повідомляв Znaj.ua, мало хто знає, але крім кар'єри журналіста і телеведучої, Ксенія Собчак ще й займає відповідальний пост головного редактора журналу L'OFFICIEL.

Також Znaj.ua, писав про те, що модель Victoria's Secret Ізабель Гуллар була помічена на відпочинку зі своїм нареченим, гравцем футбольного клубу ПСЖ і збірної Німеччини, Кевіном Траппом.