Всесвітньо відома світська левиця Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, порадувала фанатів новим яскравим знімком в Instagram. Так, знаменитість позувала в образі сексуальної служниці, виставивши напоказ усі свої принади. Таким чином Кім зізналася, як сильно чекає нового сезону популярного серіалу "Розповідь служниці" і прорекламувала кілька брендів.

"Очікування нового сезону "Оповідань служниці" виглядає якось так", - підписала пікантний кадр Кардашьян. За добу фото набрало 2,6 млн. лайків, а фолловери залишилися в захваті. Багато хто взялися розхвалювати форми Кім, проте знайшлися і ті, кому образ не припав до душі. Наприклад, завзяті фанати серіалу не зрозуміли гумору і стали стверджувати, що між серіалом і образом світської левиці немає нічого спільного.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кім Кардашьян вирішила розповісти про нові відтінки тіней її власного бренду KKWBEAUTY. Фанати ж підняли зірку на сміх, адже одна її нога виявилася значно більше іншої. Також знаменитість відпочивала в Майямі, звідки досі викладає пікантні кадри. Кім розставила ноги і зізналася, що це - її улюблена поза.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще