Днями в мережі і ЗМІ з'явилася інформація про те, що російська світська левиця і політична діячка Ксенія Собчак була занесена в базу сайту "Миротворець", куди потрапляють особи, що представляють потенційну "небезпеку" для незалежності та безпеки України.

Собчак неодноразово намагалася отримати офіційний дозвіл на відвідування Криму в української влади, але ті порахували абсурдним її намір і все одно вирішили внести Ксенію в список «обраних», яким забороняється в'їжджати в Україну кілька років.

Собчак

Незважаючи на це, політікиня як і раніше числиться в списку учасників Ялтинської конференції, яка незабаром пройде в Києві.

Собчак

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Таким чином, зірка "Дому-2" і екс-кандидатка в президенти Росії досі має намір потрапити на захід.

Не виключено, що вся ситуація, що склалася - ретельно продуманий план уряду України і самої Ксенії по її переїзду в Україну.

Такі висновки можна зробити у зв'язку з тим, що Собчак неодноразово критикувала Володимира Путіна і владу в Росії, скаржачись на життя в "поліцейській державі".

Тому у Собчак є, як мінімум, дві причини, щоб назавжди переїхати до Києва: по-перше, незадоволеність загальним станом справ в РФ, де свобода слова, на її думку, давно забута, а, по-друге, можливі проблеми з законом.

Собчак

Наприклад, Олексій Навальний, який активно виступає проти діючого уряду, став «постійним клієнтом» відділень поліції.

Навальний

Його регулярно затримують, навіть не пояснюючи причин. Собчак ж, відома не менше провокаційними висловлюваннями, навряд чи захоче зв'язуватися з силовиками.

Таким чином, переїхавши в Україну, Ксенія зможе повністю розкрити свій потенціал антагоністки Путіна, відкрито висловлюючи свою думку.

До слова, відома російська телеведуча, а віднедавна ще і політичний діяч, Ксенія Собчак, планує перетнути український кордон і відвідати Київ 15 вересня.

Інтернет вибухнув від інформації про приїзд Собчак. Користувачі мережі тут же почали обговорювати "небезпечне" рішення зоряного політика, і прийшли до єдиного висновку: Ксенія їде в Україну, щоб домовитися з урядом "незалежної" і творцями "Миротворця".

Ксенія Собчак

До такого ж висновку прийшли експерти. На їхню думку, після відкритої проукраїнської позиції і критики російського президента Володимира Путіна, Собчак буде вкрай складно будувати політичну кар'єру в РФ. Повернутися до Бузової і Ксенії Бородіної, після спроби стати президентом, було б ганебно.

Ксенія Собчак

Експерти переконані, що Собчак готова зайняти будь-яку посаду у Раді, хоч стати "новим Саакашвілі".

Ксенія Собчак

Незрозуміло чого від поїздки і від економічного форуму очікує сама екс-телеведуча. Користувачі мережі можуть бути впевнені лише в одному - Собчак їде в Україну, щоб "підлизуватися і принижуватися".

Найкмітливіші блогери запропонували кинути Ксенію за ґрати, а потім обміняти її на політв'язня Олега Сенцова.

Ксенія Собчак

Нагадаємо, як багато хто вже знає, в мережі спливло перше публічне інтерв'ю громадян Росії Руслана Бошірова і Олександра Петрова. Відомо, що Бошірова і Петрова підозрюють в отруєнні колишнього офіцера ГРУ РФ Сергія Скрипаля та його доньки.

Як повідомляв Znaj.ua, новим адвокатом колишнього президента України Віктора Януковича у справі про його державну зраду призначили адвоката екс-бійців "Беркута" Александар Горошинского. Про це стало відомо з трансляції одного з телеканалів з Оболонського суду Києва, де розглядається справа.

Також Znaj.ua писав про те, що українці обурені витівкою інтимного характеру одного столичного чиновника. Голова Київської ОДА Олександр Горган зізнався, що мріє про інтим з заступником голови Вишгородської райдержадміністрації Мариною Мельник (вона молодша за нього на 10 років). Таку заяву голова ОДА зробив на святкуванні Дня міста у Вишгороді.