Як багато хто вже знає, в мережі спливло перше публічне інтерв'ю громадян Росії Руслана Бошірова і Олександра Петрова.

Відомо, що Бошірова і Петрова підозрюють в отруєнні колишнього офіцера ГРУ РФ Сергія Скрипаля та його доньки.

Під час інтерв'ю на каналі RT чоловіки розповіли, що їздили в Солсбері "з туристичними цілями".

працівники служби

Користувачі мережі відразу ж вирішили висловити свою думку з приводу Бошірова і Петрова.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Наприклад, користувач Бородіхін додав: "У нас була коробка від парфумів" Ніна Річчі "і флакон" Новачка ", кілька пуховиків, сумки і все таке, всіх кольорів. Не те, щоб це все було потрібно в поїздці, але раз поїхав дивитися на шпиль в Солсбері, то йди в своєму захопленні до кінця ".

пост

А Фашик Донецький додав в своєму Twitter-каналі: "Після відео двох ідіотів, які отруїли Скрипаля, ГРУ РФ повинні зробити масове харакірі.

пост

Цікаво, що деякі користувачі вже висловили припущення про те, що Бошірова і Петрова може очікувати та ж доля, що і скандального бойовика Захарченко.

пост

Один з користувачів додав: "Не сьогодні, то завтра з'їдять несвіжу шаурму і відправляться до Захарченка".

пост

пост

До слова, Олександр Петров і Руслан Бошіров, яких влада Великобританії вважає винними в отруєнні колишнього співробітника ГРУ Сергія Скрипаля та його доньки Юлії, дали інтерв'ю телеканалу RT.

Цю інформацію повідомила головний редактор телеканалу Маргарита Симоньян, передає "Лентач".

Отруєння Скрипалів

У повідомленні говориться, що Петров і Боширов вирішили дати інтерв'ю за порадою російського президента Володимира Путіна.

Олександр Петров і Руслан Бошіров

В інтерв'ю підозрювані розповіли, що їм давно радили відвідати "це прекрасне місто" Солсбері.

Отруєння Скрипалів

Крім того, головний редактор RT Симоньян зазначила, що Боширов і Петров дали максимально розгорнуті відповіді на запитання, що стосуються підозри їхньої причетності до отруєння Скрипаля.

Отруєння Скрипалів

Нагадаємо, влада Великої Британії вчергове заявила, що Росія продовжує ігнорувати запити та не дає жодних відповідей стосовно отруєння колишнього російського шпигуна Сергія Скрипаля.

Як повідомляв Znaj.ua, російські силові структури знайшли підозрюваних у справі про отруєння сім'ї Скрипалів у Солсбері. Про це журналістам розповів президент РФ Володимир Путін.

Також Znaj.ua писав про те, що чоловік, який представився Олександром Петровим та є підозрюваним у замаху на колишнього офіцера ГРУ Сергія Скрипаля та його доньки, пообіцяв дати коментар пресі, стосовно гучної справи з отруєнням "Новичком".