Влада Великої Британії вчергове заявила, що Росія продовжує ігнорувати запити та не дає жодних відповідей стосовно отруєння колишнього російського шпигуна Сергія Скрипаля.

Про це заявив прес-секретар прем'єр-міністра Терези Мей.

"Ці люди - офіцери російської військової розвідки, ГРУ...Уряд розкрив роль ГРУ, його оперативників і його методи, ця позиція підтримується нашими міжнародними союзниками", - сказав прес-секретар журналістам.

Так, цього разу президент Росії Путін заявив, що силовики знають чоловіків, які підозрюються британською розвідкою в отруєнні Скрипалів, проте за словами володаря Кремля вони не мають жодного відношення до криміналу, а тим паче до влади.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Варто відзначити, що чоловік, який представився Олександром Петровим та є підозрюваним у замаху на колишнього офіцера ГРУ Сергія Скрипаля та його доньки, пообіцяв дати коментар пресі, стосовно гучної справи з отруєнням "Новичком".

Наразі вже відомо, що він готовий виступити та надати всі відповіді на питання журналістів вже на наступному тижні.

У телефонній розмові з кореспондентом одного з російських телеканалів Петров відмовився говорити будь-що з приводу висунутих Лондоном звинувачень.

Проте вже раніше він встиг розповісти, що не скоював секретних поїздок до Великобританії з метою отруєння сім'ї Скрипалів.

У свою чергу російські пропагандисти заявляють, що підозрюваний Петров є працівником звичайної фармацевтичної факбрики у Томську.

Крім того варто відзначити, що Британська розвідка вийшла на офіцерів ГРУ, які отруїли Сергія і Юлію Скрипалів, завдяки недавно завербованому російському шпигуну.

Зазначається, що російського шпигуна з псевдонімом "Аполло" завербували в Римі через кілька тижнів після атаки в Солсбері.

За інформацією видання, агент Аполло займав посаду в посольстві Росії, однак його реальна робота полягала в тому, щоб збирати секретні дані про діяльність НАТО.

Відзначається, що коли агенти MI6 вийшла на російського шпигуна, він заявив про бажання емігрувати внаслідок невдоволення політикою президента Росії.

Крім того варто відзначити, що раніше у МІ6 повідомили, що викрили російського агента "Аполо", який добровільно погодився розкрити глобальну мережу кремлівських агентів.

Також йому показали фото з зображення підозрюваних в отруєнні Скрипалів.

Аполло назвав розвідці їхні справжні імена і особисті дані.

Велика Британія назвала імена росіян, яких обвинувачує в отруєнні Скрипалів

Нагадаємо, стало відомо, як Лондон покарає Путіна через отруєння Скрипалів.

Як повідомляв "Знай.ua", путінський пропагандист звинуватив Кремль в тупості.

Також "Знай.ua" писав, що цербери Путіна почали криваву виставу, жорстке відео.