Реакція російської влади на нову інформацію Великобританії про отруєння екс-офіцера російської розвідки Сергія Скрипаля та його доньки Юлії дуже нервова і дурна. Таку думку в ефірі радіостанції "Ехо Москви" висловив її головний редактор, російський журналіст Олексій Венедиктов. За його словами, англійці видають інформацію про розслідування дуже дозовано, і це – лише початок.

"Свої "хі-хі-ха-ха" засуньте в одне місце. Але якщо мізки не працюють, то можете продовжувати. Це не питання. Але набір деталей, які ми бачимо і які англійці видають дуже дозовано, надзвичайно дозовано, і зрозуміло, що не всі, - вони говорять про те, що Російська Федерація веде себе надто нервово, держава я маю на увазі, і я б сказав, крикливо", – сказав він.

В якості прикладу главред "Ехо Москви" привів слова постійного представника РФ при ООН Василя Небензі, який на засіданні Ради Безпеки ООН 6 вересня спростовував дані британського розслідування.

"Коли тобі викладають дати, час, фото, навіть не мотиви, а от технічні речі – говорити: "Це все коктейль з брехні", – це не працює. І навіть Казахстан в Раді Безпеки привітав англійців з хорошим розслідуванням", – вважає Венедиктов.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Як відомо, раніше подвійного агента Сергія Скрипаля та його доньку Юлію отруїли в Британії нервовопаралітичною речовиною "Новачок". Офіційний Лондон заявив, що за цим стоїть Москва, однак та відкинула всі звинувачення. В результаті Скрипалів вдалося врятувати, а багато країн світу почали висилку російських дипломатів. Пізніше стало відомо про тиск Росії на племінницю Скрипаля. Повідомлялося, що Кремль використовує її як пішака".

Раніше повідомлялося, що розвідка Британії "вела" агентів Путіна ще до Солсбері. Секретній розвідслужбі Британії MI6 відомі справжні імена агентів ГРУ, яких Лондон звинуватив у замаху на їх екс-колегу Сергія Скрипаля в Англії.

Нагадаємо, Путін швидко замітає сліди, поки Британія називає винних в отруєнні Скрипалів.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Британія придумала покарання для Кремля.

ТакожЗнай.uа" повідомляв, що в мережі показали флакон, з якого отруїли Скрипалів.