У російських містах тривають масові протести проти підвищення пенсійного віку. Так, у місті Новосибірську співробітники "ОМОНу" почали бити кийками учасників акції.

У тому числі під жорсткі удари "правоохоронців" потрапляють і тіла співробітників ЗМІ. Крім того, людей кидають на землю. Про це повідомляють російські журналісти.

Раніше перед мітингом у Новосибірську затримали координатора місцевого штабу Сергія Бойка. Його доставили до ВВС Центральне. Туди попрямували мітингувальники. 9 вересня в кількох містах Росії прихильники Навального проводять акції проти підвищення пенсійного віку. У багатьох із них заходи не узгоджені з міською владою, в тому числі у Новосибірську. Десятки людей затримані в різних містах.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за даними результатів соцопитування чверть росіян незадоволені своїм президентом. Рейтинг Володимира Путіна впав після того, як він підтримав пенсійну реформу. 9 вересня відбудеться всеросійська акція проти підвищення пенсійного віку. Опозиція планує вивести на вулиці тисячі людей.

Варто нагадати, що автомобіль учасника української лемківської громади в Польщі Адама Вевюрки спалили в ніч на суботу, 8 вересня. Наголошується, що автомобіль був припаркований на стоянці біля школи з українською мовою навчання в місті Легніца Нижньосілезького воєводства.

"Я залишив своє авто у Лігниці біля української школи, де викладаю, в п'ятницю о 15:00. А сам поїхав іншою машиною на засідання Об'єднання лемків у Горлицях (Малопольське воєводство). Перебуваючи тут, дізнався про підпал своєї машини", - заявив Вевюрка.

Він додав, що поліція поки з ним не зв'язалася, однак на місці події вже була під час гасіння пожежі.

Нагадаємо, Путін скрипить зубами: у Москві емоційно підтримали Сенцова.

Як повідомляв Знай.uа аварія з краном та Кримським мостом потрапила на відео.

Знай.uа писав, Google видалила Навального.