Російські силові структури знайшли підозрюваних у справі про отруєння сім'ї Скрипалів у Солсбері. Про це журналістам розповів президент РФ Володимир Путін.

Володимир Путін
Володимир Путін

Раніше стало відомо, що доза нервово-паралітичної речовини "Новачок", яку використовували для отруєння сім'ї Скрипалів, могла б убити близько 4 тисяч чоловік.

5 вересня у Британії офіційно озвучили імена двох підозрюваних, які брали участь в отруєнні Сергія і Юлії Скрипалів в англійському місті Солсбері.

отруєння Скрипалів
отруєння Скрипалів

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Зазначається, що міністр безпеки Великобританії Бен Уоллес визнав, що президент РФ несе особисту відповідальність за злочин Олександра Петрова та Руслана Боширова, так як вони є діючими співробітниками ГРУ Росії, яке підконтрольне Путіну.

Раніше ми писали, що поліція Великобританії назвала імена громадян Росії, підозрюваних в отруєнні екс-агента Сергія Скрипаля і його дочки в Солсбері.

Повідомляється, що це громадяни Російської Федерації Олександр Петров і Руслан Боширов.Як відомо, Сергія Скрипаля та його доньку Юлію отруїли нервово-паралітичним речовиною Новачок (радянського виробництва) у березні 2018 року.

За даними Лондона, за отруєнням Скрипалів стояла Росія. Екс-агента і його дочку вже виписали з лікарні після проведення успішного лікування.

Ще в липні британська поліція встановила двох підозрюваних в отруєнні колишнього розвідника Сергія Скрипаля та його доньки Юлії. Ці люди втекли з Великобританії відразу ж після атаки на комерційному рейсі.

Телеканал CNN повідомляв, що інформацію про їх вильоті передали в закодованому повідомленні в Москву" після отруєння. Це повідомлення вдалося перехопити британській базі на Кіпрі.

Нагадаємо, уСолсбері (Великобританія) виявили нових жертв отруєння невідомою речовиною.Двох чоловік терміново госпіталізували.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", поліція показала підозрюваних у справі Скрипалів і назвала їхні імена.

Також раніше портал "Знай.uа" повідомляв, путінський пропагандист звинуватив Кремль у тупості і боягузтві через британське розслідування отруєння Скрипалів.