Чоловік, який представився Олександром Петровим та є підозрюваним у замаху на колишнього офіцера ГРУ Сергія Скрипаля та його доньки, пообіцяв дати коментар пресі, стосовно гучної справи з отруєнням "Новичком".

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Зазначається, що виступити перед журналістами Петров готовий уже на наступно тижні.

У телефонній розмові з кореспондентом одного з російських телеканалів Петров відмовився говорити будь-що з приводу висунутих Лондоном звинувачень. Раніше він заявляв, що не скоював секретних поїздок до Великобританії з метою отруїти Скрипалів.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Російські ЗМІ стверджують, що Петров є співробітником томського фармацевтичного підприємства "Віріон".

Сергій Скрипаль і його дочка Юлія були отруєні в Солсбері 4 березня з допомогою нервово-паралітичної речовини "Новичок", розробка якого велася ще в Радянському Союзі. Лондон стверджує, що замах організував Кремль, і поклав відповідальність за подію особисто на президента Росії Володимира Путіна. Москва звинувачення відкидає.

За даними британської влади, замах здійснили два агента російської військової розвідки. Це Олександр Петров і Руслан Боширов.

Петров

Також стосовно цих осіб висловився президент РФ Володимр Путін, заявивши, що чоловіки - цивільні люди та російській владі вони відомі.

Нагадаємо, російські силові структури знайшли підозрюваних у справі про отруєння сім'ї Скрипалів у Солсбері. Про це журналістам розповів президент РФ Володимир Путін.

Як раніше повідомляв Знай.ua, британська розвідка вийшла на офіцерів ГРУ, які отруїли Сергія і Юлію Скрипалів, завдяки недавно завербованому російському шпигуну.

Також Знай.ua писав, що підозрюваний у замаху на Скрипалів, нібито працював у посольстві Росії в Римі під кодовим іменем "Аполлон". Він нібито займався збором секретних даних про діяльність НАТО.