Завдяки інформації, отриманої від завербованого російського агента, британській розвідці вдалося затримати обвинувачуваних у справі про отруєння Скрипалів в Солсбері.

Цю інформацію повідомляє Daily Express, посилаючись на джерела.

Видання пише, що розвідник працював у посольстві Росії в Римі під кодовим іменем "Аполлон". Він нібито займався збором секретних даних про діяльність НАТО. У момент, коли на нього вийшли агенти Мі-6, він вирішив мігрувати нібито від невдоволення політикою президента Путіна.

На початку квітня "Аполлона" вивезли в Британію. Він розповів місцевій владі про якусь "міжнародну шпигунську мережу Москви". Крім того, він навіть упізнав підозрюваних учасників отруєння в Солсбері - Олександра Петрова та Руслана Боширова. Російський агент підтвердив, що вони є співробітниками військової розвідки Росії, і назвав їхні справжні імена.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що влада Великобританії підготували "червоне повідомлення" Інтерполу для затримання підозрюваних у замаху на екс-розвідника Сергія Скрипаля та його доньки Юлії.

Про це стало відомо з повідомлення представника Скотленд-Ярду.
"Червоне повідомлення" знаходяться у Інтерполу для розповсюдження ", - заявило джерело. Раніше прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що у Кремля немає даних про осіб підозрюваних в отруєнні Скрипалів.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", реакція російської влади на нову інформацію Великобританії про отруєння екс-офіцера російської розвідки Сергія Скрипаля та його доньки Юлії дуже нервова і дурна.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що офіцери ГРУ ГШ Міноборони РФ Боширов і Петров з листопада 2017 року по лютий 2018 року 9 разів літали в Женеву. Про це повідомляє британське видання The Telegraph.