"Новичок" тестували на людях? Шокуючі подробиці у справі Скрипалів

Отруєння Скрипалів
Отруєння Скрипалів


Нервово-паралітичну отруту "Новичок", якою отруїли екс-агента ГРУ Сергія Скрипаля і його доньку, вчені називають "бомбою уповільненої дії".Так, якщо речовина не вбиває свою жертву одразу, то через десятки років вона помре в страшних муках. Згідно з даними дослідження, радянський військовослужбовець Володимир Петренко був одним із тих, хто в 1982 році погодився, щоб на ньому випробували цю речовину. На військовому застосовували "допороговую" дозу, яка не завдає видимої шкоди людському організму.


Патрульний потрапив під колеса "львівської Зайцевої"

ДТП у Львові
ДТП у Львові

Популярні новини зараз
Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще


У Львові біля Національного університету ім. Івана Франка 45-річний водій автомобіля Suzuki Vitara збив лейтенанта поліції, який патрулював місто на велосипеді.


Дивіться: ДТП у Львові

Жінка, яка заблокувала проїзд автомобілю швидкої, здійснила наїзд на велопатрульного

Жінка, яка заблокувала проїзд автомобілю швидкої, здійснила наїзд на велопатрульного Сьогодні, близько 13 години, патрульних викликали на вулицю Січових Стрільців, де автомобіль SUZUKI був припаркований з порушенням ПДР та перешкоджав проїзду автомобілю швидкої медичної допомоги, який їхав на виклик. На місце приїхав екіпаж велопатрульних, підійшов поспілкувати до водія та попросити від'їхати. Під час розмови з жінкою, вона поводила себе агресивно, вживала в сторону офіцерів нецензурну лексику. Раптово водій різко розпочала рух та здійснила наїзд на лейтенанта поліції. Патрульний опинився на капоті автомобіля, після чого його напарник відкрив двері автомобіля та заглушив двигун. На місце події викликали швидку, яка госпіталізувала інспектора. Також на місці працював слідчий з ДТП. За попереднім висновком, внаслідок пригоди, патрульний отримав пошкодження лівого колінного суглобу. #lvivpolice #патрульнаполіція

Posted by Патрульна поліція Львівської області on Wednesday, 12 September 2018


Обвал мосту спровокував дорожній колапс

Обвал мосту у Запоріжжі
Обвал мосту у Запоріжжі


На мосту Преображенського в Запоріжжі маршрутка, при спробі обминути місце дорожньо-транспортної пригоди, сама потрапила в аварію. Транспортний засіб продавив в асфальті наскрізну дірку. Маршрутка буквально зависла на висоті близько 30 метрів.


Єдина помісна церква: митрополит розповів, що чекає на Україну

Патріархи Варфоломій та Кирило
Патріархи Варфоломій та Кирило


Митрополит Гальський Еммануїл розповів, що у Вселенському патріархаті відбулось призначення екзархів до України для виконання конкретних завдань. Зокрема, він наголосив, що основною місією представників Вселенського патріархату в Україні стане повномасштабне будівництво помісної незалежної Церкви, адже за свідченням експертів Константинопольський патріарх Варфоломій вирішив надати Українській церкві автокефалію.


Наслідки масштабних військових навчань РФ "Схід 2018"

"Схід-2018"
"Схід-2018"


Військові навчання "Схід-2018" в Росії не мають ніяких політичних та військових наслідків для України. Про це розповів військовий експерт, історик Михайло Жирохов. Він відзначив, що за великим рахунком чергове бряцання зброєю російської влади для України нічим не загрожує, проте існує досить невелика імовірність повторення подій 2014 року, коли під виглядом навчання російські військові перейшли кордон та вторглись на територію України.


Дивіться: Масштабні навчання російських військових "Схід-2018"