У середу, 12 вересня, на мосту Преображенського в Запоріжжі маршрутка, в спробі обминути місце дорожньо-транспортної пригоди сама потрапила в халепу. Так, транспортний засіб продавив в асфальті наскрізну дірку. Маршрутка буквально зависла на висоті близько 30 метрів. Як повідомили в прес-службі патрульної поліції міста, інцидент з громадським транспортом стався близько 7:30 ранку на виїзді з Бабурки.

Визволяти маршрутку з халепи довелося місцевим загонам рятувальників. Вони висмикнули маршрутку з допомогою троса, а на місці події у результаті виникла величезна діра площею близько двох квадратних метрів.

"Мости Преображенського знаходяться на балансі Придніпровської залізниці. Сьогодні, після того, як сталася аварія, разом з містом ми провели нараду. Ми попросимо, щоб вони в терміновому порядку запланували ремонтні роботи, а також внесли до бюджету наступного року кошти на проведення капітального ремонту", – заявив голова Запорізької облдержадміністрації Костянтин Бриль, коментуючи інцидент журналістам.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Голова обласної адміністрації також запевнив, що рух по мосту буде перекрито тільки на час, коли почнуться ремонтні роботи. Бриль додав, що, якщо не вирішити цю проблему, виникне загроза транспортного колапсу, оскільки в 2019 році на ремонт планують закрити ДніпроГЕС, гребля якої також є важливою для Запоріжжя дорогою.

Повідомляється, що мости Преображенського були побудовані в 50-х роках минулого століття і на сьогоднішній день мають статус "пам'ятки культурної спадщини України, пам'ятки містобудування місцевого значення". Автором проекту став інженер Борис Преображенський.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що товарняк на швидкості протаранив міський поїзд.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що під Києвом водій розніс припарковане авто разом із парканом.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Запоріжжі автобус футбольної збірної потрапив у жахливу ДТП.