Українці обурені витівкою інтимного характеру одного столичного чиновника. Голова Київської ОДА Олександр Горган зізнався, що мріє про інтим з заступником голови Вишгородської райдержадміністрації Мариною Мельник (вона молодша за нього на 10 років). Таку заяву голова ОДА зробив на святкуванні Дня міста у Вишгороді.

Відеозапис одкровень Горгану опублікувала на своїй Facebook сторінці користувач Antonina Basenko.

Олександр Горан
Олександр Горган

"Ви знаєте, я півтора року працював у Вишгороді головою райдержадміністрації та останні півроку у мене була молода і дуже красива заступник і, ви знаєте, якщо б мене не перевели в Київ — це б закінчилося інтимом і подружньою зрадою. Але, Слава Богу, мене підвищили і я пішов працювати губернатором, а ця красива дівчина залишилася у Вишгороді в моїх нездійснених мріях", - заявив Горган на сцені.

Марина Мельник
Марина Мельник

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Після неоднозначної мови синовник вручив своїй вже не таємній пасії почесну грамоту, не забувши додати, що вона "дуже потужно працює".

Олександр Горан
Олександр Горган

У мережі вкрай обурені поведінкою Горгану.

"Повний ідіот!", "Той варіант, коли вирішив бути оригінальним, а здався дурником", "Так зганьбити жінку треба вміти. Вирішив, що у неї немає свого життя, жіночого щастя, любові? Публічне приниження жінки з озвучкою прізвища", "Як такого ідіота могли підвищити? Його в психічну лікарню потрібно помістити! Невідкладно!", "Боже, визволи нас від таких керівників", "Ось такі моральні виродки і істоти з тваринними потребами на керівних посадах по всій Україні! Тому таке становище в державі", — пишуть користувачі.

Раніше ми писали про те, що старша донька Сніжани Єгорової від першого шлюбу з режисером Семеном Горовим Стася Ровинская (Анастасія Єгорова) розповіла цікаві деталі щодо гучного скандалу матері з другим екс-чоловіком Антіном Мухарським.

Нагадаємо, дуже інтимний скандал зірвав весілля зірки Будинку-2.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", скандал з Мухарським набрав несподіваних обертів.

Також портал "Знай.uа" писав про те, що ж кілька років Брітні Спірс і її колишній чоловік Кевін Федерлайн судяться за аліменти на загальних синів.