Відома американська фото - і фітнес-модель Ана Чері обожнює хвалитися ідеальним тілом в Instagram. У знаменитості є власний бренд купальників, які вона весь час рекламує на собі. Так, нещодавно дівчина оголосила про закінчення розпродажу, позуючи в образі кавбоя.

За 16 годин кадр набрав 180 тис. лайків, а хтиві фанати залишилися в захваті. Шанувальники почали розхвалювати розкішні форми Чері, називаючи її справжньою американською красунею. Деякі все ж відзначили, що фотошоп зробив з Ани справжню ляльку.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ана Чері умістила масивні груди і стегна в крихітне бікіні, рекламуючи власний бренд купальників. Також знаменитість побувала в Італії, показавши розкішні форми у відвертому купальнику і запропонувала самим хтивим фанатам приєднатися до її приватної сторінки та экслюзивного Snapchat, не безкоштовно, звичайно. А ще дівчина вирушила знімати календар на Карибські острови і скупалася в одязі на голе тіло.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще