Витівки російських поп-зірок вже давно перестали дивувати, проте нові фото Ольги Бузової перевершили всі межі пристойності і також зачепили почуття віруючих.

Нещодавно в Instagram-акаунті Ольги Бузової з'явилися нові знімки, які викликала хвилю обурень та критики.

Ольга Бузова

Самі фотографії були зроблені для журналу ELLE GIRL RUSSIA.

Виклавши фото, Бузова також розповіла про божественних образах, які їй вдалося приміряти для нового номера глянцю.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

На своїй сторінці співачка продемонструвала обкладинку видання, на якій вона постала в ніжному романтичному образі.

Після того, як Бузова опублікувала знімки її відразу ж звинуватили в богохульстві, оскільки фанати помітили, що на знімку співачка нагадує Іісуса Христа на іконі.

Передплатники відразу ж додали:

Уподібнитися образу святих на іконі, навіть релігійні люди собі такого в розумі не дозволять", "обожествили Бузову ... це огидно!", "Під Іісуса Христа навіщо вбралася?", "Наслідування стилю зображення Іісуса Христа на іконах! Це вже всі межі переходить!

Ольга Бузова

"Свята" Ольга для правдоподібності доповнила свій божественний образ сережками у вигляді хреста.

Дивний образ співачки відразу ж викликав безліч суперечок в мережі. Віддані фанати стверджують, що жест співачки - символ любові L Love.

Протилежний табір ж упевнений, що Бузова продала душу дияволу і тепер не прощається з жестом сатани, показуючи його при будь-якому зручному випадку.

Передплатники зірки додали:

Диявол все 100% ... що тут божественно і по-королівськи я не розумію", "Антихрист", "Це і є символ Диявола, яку вона показує", "Сектантка вона, ось і показує фото маразматичне сатанинське"

Ольга Бузова

Нагадаємо, днями популярна виконавиця Настя Каменських виклала на своєму Instagram-каналі чергове фото з Потапом, що, звичайно, ж відразу викликало безліч запитань у фанатів.

Як повідомляв Znaj.ua, прихильниця Ані Лорак, таролог вирішила поворожити на відносини української співачки, яка на даний момент будує кар'єру в Росії, Лорак і популярного російського виконавця Сергія Лазарєва.

Також Znaj.ua писав про те, що відома американська актриса, продюсер і режисер Єва Лонгорія показала знімок з 3-місячним сином Сантьяго Енріке. Так, знаменитість взяла малюка з собою на зйомки фільму "Даша-мандрівниця", які проходять в Австралії. Про це артистка розповіла своїм фоловерам в Instagram, виклавши трепетне селфі.