Днями популярна виконавиця Настя Каменських виклала на своєму Instagram-каналі чергове фото з Потапом, що, звичайно, ж відразу викликало безліч запитань у фанатів.

До фото Каменських додала багатозначний підпис: "Зустріла кумира ... ".

У свою чергу, фанати співачки відразу ж прокоментували знімок:

Я не буду Вам нічого доводити, все одно коли небудь стане відомо, з ким живе Настя, а з ким живе - Потап", Молодці, круто, Най-най, Настя ніколи не була помічена ні в яких стосунках, ніяких фото з іншими чоловіками, а адже вона красива жінка. Висновок простий, вона давно комусь належить і в когось закохана! В кого?

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Каменських

Висновки залишаються тільки за вами.

До слова, популярна українська співачка Настя Каменських, яка на початку 2018 року розпочала сольну кар'єру під псевдонімом NK, вкотре підігріла чутки про роман з екс-партнером по сцені Потапом. Зірка опублікувала чергове фото з артистом.

Як відомо, 12 вересня Настя Каменських та Потап пішли на закриту вечірку з нагоди дня народження Каті Осадчої. Гості свята опублікували відео, на якому було видно, як співак ніжно обіймає свою екс-партнерку. Та як тільки камера наблизилась до артистів, Настя Каменських одразу ж віддалилась від Потапа.

Каменських

Після таких неоднозначних кадрів мережа вибухнула чутками про те, що зірки таки мають романтичні стосунки. Прихильники артистів одразу ж висунули версію, що саме Потап є загадковим нареченим Насті Каменських, тому зірка не хоче розсекречувати його ім'я у ЗМІ.

Наразі артисти не коментують інформації про їхнє особисте життя, натомість у блозі Насті Каменських з'явилось нове фото з Потапом. На знімку співаки позують перед камерою у спортивній формі.

Вже у Stories співачки з'явились ще кадри з Потапом. Судячи зі знімків, артисти провели спільне тренування, після чого разом відправились на обід.

Нагадаємо, відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість побувала в одному з київських ресторанів, де зробила кілька селфі в дзеркалі. Фанати почали дивуватися, адже артистка чомусь засунула в рот пальці.

Як повідомляв Znaj.ua, світська левиця, власниця власного косметичного бренду, сестра Кім Кардашьян, Кайлі Дженнер порадувала фоловерів в Instagram дуже пікантними знімками. Так, нещодавно знаменитість позувала у відвертому білому боді, показавши пишні форми.

Також Znaj.ua писав про те, що одна з найвідоміших моделей світу Джіджі Хадід дала їжу для роздумів багатьом популярним кутюр'є.