Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість побувала в одному з київських ресторанів, де зробила кілька селфі в дзеркалі. Фанати почали дивуватися, адже артистка чомусь засунула в рот пальці.

"Мені подобається небезпека", - лаконічно підписала кадр Каменських. Фолловери ж взялися коментувати побачене: "Настька,зуб болить?", "Нігті смачні ?)))", "Не гризи!!", "Чесно , Вам на цьому фото 37 років", "По-моєму застарою тут вийшла!", "А мама казала,що нігті гризти немооожнааа...", "Настюха не гризи нігті ))), це не красиво...!", "З чубчиком на стару схожа", "напевно захотілося посмоктати, а поруч нікого))))", "Настя вже не Настя...шарм пропав", "Настя,візьми себе в руки,погано виглядаєш", "Мерзенна останнім часом👽👽", "Старуха Шапокляк. Не треба так, Настя!".

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських поділилася радісною новиною - вона стане однією з членів журі у новому сезоні популярного українського проекту "X-Factor". Фанати ж відзначили, що Настя нагадує їм Анджеліну Джолі. Також знаменитість вирішила показати черговий наряд з Італії, проте фанати почали переживати за здоров'я свого кумира. А ще артистка спустила лямку майки і оголила груди, ледь прикривши їх рукою.