Одна з найвідоміших моделей світу Джіджі Хадід дала їжу для роздумів багатьом популярним кутюр'є.

Нещодавно красуня з'явилася на вечірці ювелірного бренду Messika в яскравому комбінезоні, розшитому кристалами Swarovski від українського бренду Gasanova. Варто нагадати, що даний бренд заснувала дизайнер Ельвіра Гасанова.

Так, під комбінезон-кольчугу Джіджі одягла чорне боді, підкресливши неймовірну фігуру. Про це стало відомо завдяки Instagram моделі.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Додамо, нещодавно бренд Gasanova представив колекцію Panacea на головному подіумі UFW в "Мистецькому Арсеналі". Тоді зіркою показу стала українська топ-модель Аліна Байкова.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Белла і Джіджі Хадід з'явилися разом на вечері BoF500 в рамках Тижня моди в Нью-Йорку. Для червоної доріжки сестри обрали відверті вбрання, чим відразу ж вразили всіх шанувальників. Знімки з вечері з'явилися на сторінках моделей в Instagram та на офіційній сторінці The Business of Fashion.

Джіджі Хадід одягла жовтий комбінезон з широкими штанинами, довгими рукавами і декольте до пояса. На червону доріжку дівчина спромоглася пронести прозору сумку, з якої виднілася пляшка шампанського.

Белла виявилася більш розкутою. Вона вибрала зухвалий білий брючний костюм з безліччю мотузок, зав'язок і підтяжками. Тонку талію моделі стягував корсет, а замість шампанського вона вибрала в якості аксесуара білі рукавички.

Варто нагадати, що всесвітньо відома супермодель і ангел Victoria's Secret Белла Хадід ділиться зі своїми дописниками в Instagram епізодами зі свого професійного та особистого життя. Інколи знімки гарячої моделі набирають більше мільйона лайків.

Белла Хадід стежить за своєю фігурою, активно займається спортом і не соромиться показувати свої форми тільки в нижній білизні і навіть без неї. Вона часто робить селфі в купальниках і такі знімки набирають величезну кількість захоплених коментарів в соціальних мережах, а також лайків.

Нагадаємо, Кендалл Дженнер та Джіджі Хадід показали принади для глянцю.

Як повідомляв Знай.uа Кендалл Дженнер показала новий тренд у взутті.

Знай.uа писав, без макіяжу і фотошопу: Джіджі Хадід налякала шанувальників природністю.