Американська співачка і актриса Джессіка Сімпсон поділилася з шанувальниками відмінною новиною: вона чекає третю дитину. Про це Джессіка повідомила на своїй сторінці в Instagram, опублікувавши фото своїх малюків.

"Маленька дівчинка скоро стане п'ятим членом нашої сім'ї. Ми шалено щасливі оголосити про цей подарунок долі", – підписала знімок Сімпсон.

Також Джессіка показала фото свого кругленького животика.

Шанувальники з радістю відреагували на новину і привітали співачку зі щасливою подією: "Приголомшливо! Вітаю, мамо!", "Джессіка, мої вітання!".

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше повідомлялося, що українська співачка Світлана Тарабарова не так давно стала мамою. Для артистки це первісток, тому радості і хвилюванню просто немає меж. Днями вона вирішила поділитися емоціями з шанувальниками.

У своєму Instagram артистка опублікувала кілька знімків з новонародженим сином. Світлана повідомила, що повертається з первістком з пологового будинку додому. Також вона зазначила, що її малюк отримав свій перший документ – свідоцтво про народження.

"Ми їдемо додому. Здається це все не зі мною, на руках тримаю 3,760 кг щастя. Дякую всій команді за турботу. Син отримав свій перший документ – свідоцтво про народження", - йдеться у коментарі до фото.

На другій фотографії співачка Світлана тримає ніжки свого сина. Поруч лежить листівка-метелик з написом: "Привіт, я – Іван" :

"Давай знайомитися. Я – Іван , а як твоє ім'я?", - підписала фото Тарабарова.

Цікаво, що практично відразу після пологів Тарабарова повернулася до активної творчої діяльності. Вона навіть встигла записати новий трек, звичайно, присвятивши його мамам та їхнім дітям.

Нагадаємо, народження дитини змінило Гайтану і її чоловіка до невпізнаваності.

Як повідомляв Знай.ua, Кароль, Білик, Гайтана та інші знаменитості показали, як вони відпочивають з дітьми.

Також Знай.ua писав, Єва Лонгорія познайомила новонародженого сина з коалами і кенгуру.