Народний депутат Олег Барна знову відзначився. Цього разу нардеп вилаявся у бік громадян та виборців.

У Facebook зявилося промовисте відео зі скандальним нардепом, в якому він у грубій формі висловився, що думає про виборців.

"Ви всі лайно, а не виборці. Мене обрали на виборах, тому сидіть тихо тут", - говорить Барна.

Олег Барна

"Друзі тернополяни, яку мразоту ви обрали??!!", - йдеться у коментарях під відео

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Додамо, нещоданов депутат від БПП знову прославився. народний обранець Барна потрапив у скандал, коли назвав журналістів, що зловили його на хабарі, "нікчемними писаками" й "особами неукраїнської національності".

депутат

Те, як нардеп образив авторів викривального матеріалу про нього, журналіст Ігор Колтунов на своїй сторінці у Facebook назвав "побутовим фашизмом".

"Щойно ми зловили його на згоді отримати $50 тис. за голосування в Раді, як він почав виправдовуватися і шукати "неукраїнське коріння" авторів сюжету", – обурився Колтунов.

Дивіться: Олег Барна обізвав своїх виборців

Сидіть тихо. Ви лайно, а не виборці!

Народний депутат Олег Барна про громадян і виборців: "Ви всі лайно, а не виборці. Мене обрали на виборах, тому сидіть тихо тут". Друзі тернополяни яку мразоту ви обрали??!!

Geplaatst door Time of Ukraine / Час України op Zondag 15 juli 2018

Нагадаємо, ще одним скандалом відзначився Олег Барна, коли в кулуарах Верховної ради грубо послав на три букви журналіста, який записатв, чому той кнопкодавить. Відповідне відео облетіло мережу та викликало величезний резонанс.

Як раніше повідомляв Знай.ua, в мережі Володимир Зеленський розпочав челендж #ідітьвсраку" після того, як барна послав журналіста.

Раніше портал Знай.ua писав, що народний депутат від "БПП" Олег Барна не тільки фігурант численних скандалів, любитель нецензурної лексики та страшний сон Арсенія Яценюка. Політик нещодавно зважився на вчинок, який трохи не піддається здоровому глузду.

Дивіться6: Як Олег Барна послав журналіста