Мати загиблої подружки Януковича, екс-регіоналки Ірини Бережної, Олена заявила, на неї напали посеред білого дня та облили зеленкою.

Інцидент стався на День захисника, у Запоріжжі, 14 жовтня. Про це інформує Politeka.

Стало відомо, що подія мала місце приблизно об 11 годині в кафе "Фієста". У той час Іванов знаходився в закладі з Оленою Бережною.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Пізніше Іванов провів мітинг на Алеї Слави. Захід проходив під крики "Слава Україні" і під охороною поліції. У заході взяли участь близько 60 осіб.

Це не перший випадок з зеленкою та Бережною. Подібний інцидент стався влітку цього року.

1 червня бережна заявила, що група з 8 чоловік, які назвалися патріотами України, близько 7 ранку стукали в двері і блокували її квартиру.

У свою чергу, перелякана жінка три рази викликала поліцію. Коли жінка вийшла з квартири, одразу ж була облита зеленкою.

"Я тільки двері відкрила, для того, щоб поспілкуватися з поліцейським, в присутності працівника поліції мене повністю облили зеленкою", – розповіла свою версію подій Олена Бережна.

Нагадаємо, у Запоріжжі на День захисника влаштували незрозумілі акції, за що скандального фаната Путіна облили зеленкою.

Як раніше повідомляв Знай.ua, у неділю, на День захисника у центрі Києва стались криваві зіткнення. Прихильники відстороненого мера Конотопа Артема Семініхіна, які влаштували акцію на Майдані Незалежності, влаштували побоїще з копами.

Раніше портал Знай.ua писав, що під час святкування Дня захисника на вулиці Києва вийшли шість тисяч поліцейських, які працюють у посиленому режимі.

Дивіться: Криваві сутички у Києві на день захисника