У неділю, 14 жовтня, в Україні відзначатимуть День захисника

День захисника

У Києві повідомили про посилений режим роботи патрульних. Як повідомили в прес-службі МВС, це вимушена міра необхідна для того, щоб зберігати безпеку в суспільстві.


Враховуючи те, що програма свята буде насиченою, це правильне рішення. За словами першого заступника міністра внутрішніх справ України Сергія Ярового, в цей день в столиці залучать близько 6200 правоохоронців. Допомагати будуть і бійці Нацгвардії, яких буде 3500 чоловік.


За інформацією відомства, вони отримали розпорядження про проведення кількох заходів до Дня захисника. Саме тому необхідно докласти зусиль, щоб не піддавати українців небезпеки.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще


Залучать і фахівців вибухотехнічної служби, кінологів. Перед ними стоїть завдання перевірити маршрут руху колони на наявність заборонених предметів. У зв'язку з останніми подіями в Україні, що стосується отримання томосу, посилять контроль за релігійними спорудами на ці вихідні.

День Захисника України став офіційним державним святом зовсім недавно, лише в 2015-му році. Дата його ніколи не змінюється і відзначається це свято 14 жовтня. Так, саме в один день з Покровою Пресвятої Богородиці. І це не просто так.

Нагадаємо, раніше новина про те, що на засіданні Синоду прийняли рішення надати Українській православній церкві Томос про автокефалію, викликала захоплення у користувачів соціальних мереж. Інтернет кишить коментарями, в яких підкреслюється: боротьба за Томос йшла на протязі життя багатьох поколінь.


Як повідомляв портал "Знай.uа" автокефалія для України: Аваков оголосив полювання на "гарячі голови".


"Знай.uа" писав, привітання з Днем захисника України в прозі.