Прийдешні вихідні не потішать українців таким теплом, як минулі. З 20 жовтня слід чекати різку зміну погоди, яка принесе на більшу територію країни дощі.

Про це повідомила на сторінці в Facebook співробітник метеоцентру Наталя Діденко.

опади

"Синоптична нега підійде до завершення з 20 жовтня: спочатку похолодає на Заході, далі - в більшості областей. І навіть з'являться періодичні дощі, які, чесно кажучи, вже й потрібні, щоб трохи змити пил і погасити можливі пожежі", - написала вона.

Але до вихідних, за словами синоптика, ми все ще можемо насолодитися останніми теплими днями, опаи поки що нас турбувати не будуть.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

дощі

"В середу (17 жовтня, - прим. ред.) знову всюди в Україні - без опадів, сонячно і тепло, +17 +22 градуси, місцями до +23, +24 градусів. У Києві завтра сухо і тепло, вдень близько +20 градусів, вночі +8 +10 градусів", - уточнила Діденко.

похолодання

Новий погодний рекорд

Київ втсановиви новий температурний рекорд,16 жовтня. Вперше за 100 років денна температура в Києві побила історичний рекорд, досягнувши 23 градусів.

Останній раз рекордною для української столиці температуру для 16 жовтня зафіксували в 1916 році.

тепла осінь

Нагадаємо, метеорологи попередили, що прийдешня зима стане справжнім випробуванням для європейців. За останні 100 років вона може виявитись найсуваорішою.

Як раніше повідомляв Знай.ua, у столиці розпочався опалювальний сезон, проте у квартирах кияни ще не скоро відчують тепло. Стало відомо, чому.

Раніше портал Знай.ua писав, що для тих, хто не встиг поніжитися у морських хвилях влітку, куди найкраще вілправлятися на море у жовтні. Там завжди курортна погода, яка врятує від осінньої хандри.

Дивіться: Високі тарифи на газ та воду. Якої зими чекати українцям