Не варто думати, що з настанням жовтня доведеться забути про відпустку. Це відмінний час, який дозволить насолодитися останніми теплими днями. Поїздка на море в жовтні має свої переваги. У цьому місяці у багатьох країнах і містах ідеальна погода – вже не жарко, але ще й не холодно. Море не встигає охолонути, а температура повітря сприяє тривалим прогулянкам і відмінному самопочуттю.

Це приємна відстрочка літа і насолода чудовими пам'ятками і пляжами без натовпів туристів. У цей час доступна безліч варіантів стильного і комфортного житла – від хостелів та готелів, до квартир і апартаментів. Крім того, в жовтні відпустка обійдеться вам в кілька разів дешевше, ніж, наприклад, в серпні.

Ми приготували для вас список приголомшливих місць, які стануть ідеальним варіантом для поїздки на море з родиною, друзями або коханою людиною.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Тенеріфе, Іспанія

Лімассол, Кіпр

Пафос, Кіпр

Коста-дель-Соль, Іспанія

Алгарве, Португалія

Дубаї, ОАЕ

Крит, Греція

Марракеш, Марокко

Лісабон, Португалія

Барселона, Іспанія

Шрі-Ланка

У кожній з цих країн ви зможете насолодитися шматочком літа навіть у жовтні. Квитки на літак за привабливими цінами з легкістю можна знайти на офіційних сайтах авіакомпаній або на сайтах посередників kiwi.com, skyscanner.net.

На порталі "Знай.uа": відома авіакомпанія AirAsia анонсувала розпродаж квитків

"Знай.uа" розповідав про те, чому Сідней можна вважати найкращим містом на Землі

А також про бюджетні гірськолижні курорти Європи