Донька народного депутата і керівника Добровольчої української армії Дмитра Яроша Ірина відзначила 22-річчя.

Про це повідомив Ярош на своїй сторінці в у Facebook, присв'ятивши пост та привітання Ірині. Також політик показав їх спільне фото, під яким залишив напис:

"Один із "медових днів" після весілля Іринка провела в Авдіївській промзоні. Я дуже сварився після цього. А ще вона, Іринка, непогано б'ється та стріляє. Дехто каже, що вона - моя копія".

Політик додав, що завжди виховував своїх дітей у кращих українських традиціях та вчив любити батьківщину.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"Тепер дехто з них виховує українцями своїх дітей", - додав керівник Добровольчої української армії.

Додамо, 2014-го Дмитра Ярош вперге став дідом. Його донька Ірина народила сина Назара, а цьогоріч - доньку Софію. У листопаді 2016-го друга донька Анастасія народила сина Устима. Зараз Дмитро Ярош має трьох онуків.

Нагадаємо, Дмитро Ярош розповів усю правду, чому добровольці залишають зону бойових дій на Донбасі та переміщаються в підрозділи територіальних загонів оборони.

Як раніше повідомляв Знай.ua, Дмитро Ярош під час виступу в Дніпрі розповів, що потрібно, щоб запустити в Україні

Раніше портал Знай.ua писав, що героїчна українка розкрила правду про Донбас. Про жінку-снайпера Олену Білозерську на Донбасі вже ходять легенди, адже її, як вогню, бояться окупанти.

Дивіться: Дмитро Ярош - Збори Національного руху