У Києві запустили котельні

З'явилася гаряча вода

Відомо, що вони довгий час не працювали через відсутність природного газу. Після тривалого простою постачання теплоносія вдалося відновити в повному обсязі. Також у столиці намагаються усунути всі пошкоджені тепломережі, які не витримали запуску гарячої води.


В "Київтеплоенерго" повідомляють, що зараз перед комунальним підприємством стоїть нелегке завдання. Кожен день у середньому ліквідують не менше 40 ушкоджень.

"Зараз у роботі в аварійних бригад "Київтеплоенерго" понад 120 пошкоджень мереж, тому в деяких будинках може тимчасово відсутній гаряче водопостачання, поки ремонтні роботи не будуть завершені. В цілому працює 34 аварійно-відновлювальні бригади", - стверджує керівництво комунального підприємства.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Відомо, що на Кирилівській зараз йде масштабна реконструкція великого ділянки. Там тепломережі прокладали ще у 1964 році.

"Найбільше пошкоджень – в Подільському та Оболонському районах. Нагадаю, тривалий час частина тепломереж перебувала без теплоносія, що сприяло підвищеної корозії. Тому при запуску гарячої води виникли додаткові пошкодження. "Київтеплоенерго" зараз їх ліквідує і вийде на планове і стабільні поставки послуг", – зазначив представник КМДА.


За словами самих киян, в різних районах вода поступово повертається. Незабаром очікують і включення опалення.

Нагадаємо, раніше киянам розповіли, коли з'явиться гаряча вода.


Як повідомляв портал "Знай.uа", стало відомо, коли українці отримають нові тарифи на опалення і воду.


"Знай.uа" писав, для киян з'явилися "теплі" новини.