У період з 12 по 16 жовтня мережі WOG і ОККО знизили ціни на бензини на 50 копійок за літр.

Про це повідомляє "Хвиля".

Так, на автозаправочних станціях мережі ОККО та WOG ціни на бензин марки А-92 знизились до 33,99 грн/л, А-95 - до 34,99 грн/л, А-95 + - до 35,99 грн/л. При цьому ціни на дизельне паливо залишились на рівні та склали 33,49 грн/л.

Також варто відзначити, що у середньому ціни на бензин по країні станом на 16 жовтня знизились на майже 13 копійок за літру, у свою чергу ціни на дизельне паливо зросли на 2 копійки.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Крім того відповідно до прогнозу директора "Консалтингової групи А-95" Сергія Куюна, вартість бензину на цьому тижні знизиться на 1 грн/л.

"Ринок вже синхронізуватися з новими ціновими реаліями, і тепер все залежить від того, якою буде ціна на нафту. Зараз вона пішла вниз: з 85 доларів за барель до 81 долара за барель", - заявив експерт.

Разом з тим варто відзначити, що на сьогодні питання економії гостро стоїть у більшості українських родин. Найбільше, що турбує громадян, це опалення будинку та як заощадити при високих тарифах на газ.

Експерти дали кілька важливих порад, як не мерзнути зимою та заощадити на опалення.

Як дороге тепло "йде" з будинку?

Вікна, двері, стіни, підлога, стеля і навіть система вентиляції – все це вороги грамотної та ефективної системи опалення. За статистикою, тепло з будинку найчастіше витікає через вентиляцію, вікна та неутеплені стіни.

У цифрах тепловтрати виглядають так:

30-40% – вентиляція, 20-30% – стіни, 15-25% – вікна, 10-25% – дах, 3-6% – підвал.

"Укутайте" будинок

Утеплення знижує теплові втрати до 50%

Найпростіший спосіб економії тепла – просто не дати йому покинути ваш будинок. Теплоізоляція – перше, що треба зробити. Найкраще утеплювати дім ззовні. Це на сьогодні не дешева послуга, проте переваги ви помітите одразу. Скористайтесь програмою уряду та отримайте від держави знижку на енергоефективність житла.

Нагадаємо, хто стане першим щасливчиком опалювального сезону у Києві.

Як повідомляв "Знай.ua", що потрібно знати українським водіям про ціни на паливо.

Також "Знай.ua" писав, що прогрівати двигун марно, і ось чому.

В Україні продовжують зростати ціни на бензин та газ