Командирів незаконних збройних формувань Арсенія Павлова ("Моторолу"), Михайла Товстих ("Гіві"), а також "главу ДНР" Олександра Захарченко ліквідували російські спецслужби – щоб прибрати тих, хто міг свідчити проти РФ в суді в Гаазі. Про це заявив командувач ООС генерал Сергій Наєв в інтерв'ю, опублікованому на сторінці штабу ООС.

За його словами, знищення російськими спецслужбами одіозних злочинців вже стало традицією".

"Вони повинні були розуміти, на що йшли, коли ставали на шлях зради або наймитства, займалися терором. З одного боку, це – звичайне поїдання павуками в банці один одного, з іншого – прибирання свідків, які дуже багато знають про злочини Кремля і про те, як "шахтарі" і "трактористи" воюють проти українського війська", – сказав Наєв.

Олександр Захарченко
Олександр Захарченко

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

При цьому він зазначив, що "Кремль прибирає тих, хто незабаром міг би свідчити проти нього у міжнародному трибуналі в Гаазі".

Олександр Захарченко
Олександр Захарченко

Раніше ми писали, що в Мережі з'явився новий, судячи з усього, уточнений список бойовиків так званих "ЛДНР", загиблих під час громадянської війни на південному сході України, і найманців, убитих у Сирії. У списку названо 4569 прізвищ. Про це повідомляє Znak.com.

Більшу частину цього списку складають жителі України (3211 прізвищ), в ньому також багато росіян (995 осіб). У списку зустрічаються поодинокі вихідці практично з усіх колишніх союзних республік, у тому числі з Казахстану, Узбекистану, Таджикистану, Грузії, Вірменії, Азербайджану, Молдови.

Ватажок бойовиків "ДНР" Олександр Захарченко
Ватажок бойовиків "ДНР" Олександр Захарченко

Є в переліку загиблих представники далекого зарубіжжя. Всі були вбиті в ході боїв на території "ДНР" і "ЛНР".

Судячи з наведених у переліку загиблих військових звань, близько 170 осіб — офіцери: 75 лейтенантів, 29 капітанів, 39 майоров, 19 полковників. Крім того, серед убитих кілька генералів і головнокомандуючих силами бойовиків.

Нагадаємо, апетити Захарченко шокували навіть Путіна.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" опублікований повний список загиблих головорізів Путіна, багато цікавих прізвищ.

Знай.uа повідомляв, що Збройні сили України розгромили позиції бойовиків за лічені хвилини.