Для українців однією з найпопулярніших країн туризму є Туреччина, адже тут можна комфортгл відпочити за вигідними цінами.

Однак останнім часом все частіше піднімається тема відміни в Туреччині системи All inclusive.

Турецькі оператори вважають, що система "все включено" не виправдовує очікувань і потрібно шукати альтернативу, за якої туристи більше грошей витрачатимуть поза готелями. Адже тепер відпочиваючі взагалі не виходять за стіни готелів і проводять весь відпочинок на пляжах і біля басейнів. При цьому багато хто відмовляється їздити навіть на екскурсії.

Про те, чи відмінить країна систему All inclusive розповів Міністром культури і туризму Туреччини Омер Арисой в коментарі для kp.ua.

Міністр розповів, яка позиція влади країни з цього питання і чи варто туристам побоюватися скасування цього популярного формату.

"Система "Все включено" була придумана як раз турецькими отельерами. Ми рекомендуємо готелям відходити від цієї системи, розробляючи і інші формати відпочинку. Але для їх розвитку потрібен час. Настільки серйозні зміни не можуть відбутися в один день. Тому наразі скасовувати формат "все включено" не буде", - розповів міністр туризму.

При цьому він зазначив, що кількість українських туристів, які відвідують Туреччину, з кожним роком зростає. І незважаючи на те, що велика частина українців віддає перевагу класичному пляжному відпочинку - море, сонце і пісок, зростає кількість відпочиваючих, які вважають за краще їхати в історичні міста Туреччини.

"Зараз ми спостерігаємо тенденцію щодо збільшення потоку туристів, яким цікаві культурний і зимовий види відпочинку. Зараз готується нова чартерна програма польотів з України в місто Кайсері (аеропорт знаходиться поруч з гірськолижним курортом Erciyes. - ред.) і сподіваємося, що це продовжить туристичний сезон на зимові місяці", - зазначив міністр.

Зростанню туристів з України сприяє можливість в'їзду українців за внутрішніми ай-ді картками. Тому в наступні роки Туреччину відвідає ще більше наших співгромадян.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, зовсім скоро українці зможуть відвідувати без візи Сербію.

Як повідомляв портал "Знай.ua", на Гаваї можна потрапити безкоштовно.

Також "Знай.ua" писав, як дослідити Гельсінкі за добу