Norwegian Cruise Line дійсно хочуть, щоб ви скористалися їх послугами на Гавайських островах. Настільки, що компанія заплатить, щоб вас туди доставити.

Мандрівники, які замовляють поїздку на кораблі круїзної лінії Pride of America, можуть отримати безкоштовний квиток до Гавайських островів і назад. Або ж величезну знижку.

Люди, які будуть вилітати з п'яти аеропортів на західному узбережжі, зможуть відправитися на Гаваї безкоштовно. Пасажири, що прибувають з інших західних штатів, зможуть отримати знижку в розмірі 299 доларів США. Мандрівники, що летять з Майамі на Гаваї, заплатять 799 доларів США за квитки туди і назад.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Норвежці сподіваються таким чином заманити мандрівників назад на Гаваї. Після виверження вулкану Кілауеа в травні держава зазнала істотного спаду в туризмі.

22 вересня Національний парк вулканів Гаваїв знову відкрив свої двері для публіки після 4-місячної перерви. "Все знову працює, нам просто потрібно розповісти про нього", - повідомив норвезький президент Cruise Line Енді Стюарт.

Спеціальна пропозиція активна з 4 жовтня для усіх круїзів Pride of America з Гавайських островів. Час його дії обмежений, тому з бронюванням не варто зволікати.

Раніше портал "Знай.uа" писав про таксі з майбутнього, яке доставить вас з Нью-Йорка в Бостон за 36 хвилин

Як повідомлялося, американський фотограф подолав 30 національних стежок

Нагадаємо: ще одна європейська країна відкриє двері безвізу перед українцями