Компаніям Dragon Capital Investments Limited (Нікосія, Кіпр) і The Goldman Sachs Group (США) антимонопольний комітет України (АМКУ) дозволив опосередковано придбати компанію Роялті-Рент. Про це повідомляє прес-служба АМКУ. Передає Хвиля.

"Надано дозвіл компанії Dragon Capital Investments Limited (Нікосія, Кіпр) і The Goldman Sachs Group, Inc.(Нью-Йорк, США) на опосередковане придбання контролю над товариством з обмеженою відповідальністю Роялті-Рент (Київ)", — йдеться в повідомленні АМКУ.

Компанія Роялті-Рент вже управляє торгово-розважальним центром Аладдін в Києві, який у травні був виставлений на продаж.

Орендна площа ТЦ — 10 571 кв. м, у ньому розташовуються 120 магазинів. Вакантність в Aladdin — менше 1%. Щомісяця ТЦ, який знаходиться недалеко від станції метро Позняки, відвідує близько 325 тис. чоловік.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

У той же час компанія Retail&Development Advisorв (RDA) на поточному тижні на сторінці у Facebook повідомила про завершення операції з придбання компанією Dragon Capital будівлі БЦ Platinum, прилеглого до ТРЦ "Алладін", площею 4,1 тис. кв. м. За даними RDA, вона виступила брокером в даній угоді.

Британський інвестиційний фонд Meyer Bergman придбав ТРЦ "Аладдін" в 2008 році за $60 млн.
Згідно з даними Єдиного держреєстру, станом на 18 жовтня 2018 року учасниками ТОВ "Роялті-Рент" виступають "Леандра Холдінгз Лімітед" (99,98%), "Фортбридж Лімітед" (1,01%) і ТОВ "Роялті-Рент Ко-Інвест" (0,01%).

Зазначимо, що компанія Коен Груп планує протягом чотирьох років побудувати торгово-виставковий комплекс підлогу Києвом вартістю близько $500 млн.

За словами глави компанії Наум Коен, комплекс буде розташований в 13 км від Києва по Одеській автотрасі. Ділянка буде займати 105 гектарів.

Проект буде включати не тільки оптовий ринок з паркуванням 10 000 місць, але і великий виставковий центр з трьома елітними готелями.

Нагадаємо, компанія "ТПС Нерухомість", що належить підсанкційному російському олігарху Ігорю Ротенбергу, збирається продати популярний в Києві торговельно-розважальний центр Ocean Plaza, що знаходиться біля станції метро "Либідська".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, у центрі Києва з самого ранку 17 жовтня зібралося більше тисячі людей, українці з різних областей прибули сюди, щоб влаштувати масовий мітинг проти комунального свавілля.

Також портал "Знай.uа" писав, влітку 2019 року в київському ТРЦ Ocean Mall відкриють перший в Україні магазин найбільшого шведського виробника меблів та товарів для дому IKEA.