В оккупированному Донецьку місцеві музиканти влаштували концерт, на якому прозвучали хіти відомої української групи "Океан Ельзи"

Такий вечір з українськими піснями в черговий раз підтверджує те, що жителі окупованих територій нудьгують і цінують українську культуру. Всупереч всім заявам Путіна і брехливим ЗМІ, багато хто продовжує вважати себе українцями.
На вечірці зібралося близько ста слухачів.

Відомо, що вечір дійсно вийшов зворушливим. Ностальгія, якої так не вистачало на окупованій території, немов увірвалася з цим концертом. Відомо, що виступ місцевого гурту тривало близько двох годин. Кілька пісень їх просили зіграти на біс.

З'явилася також запис з виступу. Місцеві жителі переспівали всі хіти "Океану Ельзи". Переглянувши відео, можна помітити, що публіка сприйняла на ура цей концерт. Люди підтанцьовували та підспівували відомі українцям хіти. Залишається загадкою, в якій частині міста і в якому клубі вдалося зібрати таку юрбу слухачів. Немає ніяких підписів до відеозапису, тому залишається тільки здогадуватися.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що Святослав Вакарчук: як рокер став одним з лідерів нації.


Як повідомляв портал "Знай.uа" Вакарчук змінить історію: українців розбурхало емоційний виступ співака.

Український співак Святослав Вакарчук зірвав бурхливі овації міжнародного співтовариства в ході конференції YES, яка проходила в Києві.


"Знай.uа" писав, які артисти їздили на гастролі до Криму: шокуючий список.