У Херсонській області помер ветеран антитерористичної операції, захисник Донецького аеропорту, український "кіборг" Михайло Тетерук. Про це повідомляють місцеві засоби масової інформації з посиланням на повідомлення керівника Центру допомоги учасникам АТО при Херсонської облдержадміністрації Наталії Возалівської.

"Майже кожен день по всій Україні йдуть від нас наші захисники. Глибокі рани війни можуть зажити на тілі, а в душі вони болять, і боліти будуть ще довго. Вночі раптово помер захисник Донецького аеропорту, учасник бойових дій з Горностаївки Михайло Тетерів. Хлопці кажуть, що останнім часом Михайло скаржився, що кожну ніч йому снилися бої, смерть. Не витримав. Похорони відбудуться завтра (22 жовтня, - ред.), у селі Ольгине Горностаївського району о 14 годині", - повідомила Наталія Возаловская.

Майже щодня по всій Україні йдуть від нас наші захисники. Глибокі рани війни можуть загоїтися на тілі, а в душі вони...

Geplaatst door Наталія Возаловська op Zondag 21 oktober 2018

Раніше повідомлялося, що український кіборг помер від контузії. Стало відомо, що український боєць Роман Крись помер від інсульту, який став результатом контузії на війні. Про це повідомляє волонтерка Світлана Голуб на своїй сторінці в Facebook. Відомо, що Роман захищав Донецький аеропорт.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Важка контузія отримана при захисті Донецького аеропорту вимагала розміреного життя по годинах і постійного лікування. Але у сучасних хлопчиків, які хочуть чогось добитися в житті зовсім інші швидкості. Мозок не витримав: крововилив…", — прокоментувала вона.

Волонтерка розповідає, боєць був родом з Донецька. У 2014-му році він служив в армії і брав участь у боях за Донецький аеропорт, де отримав важку контузію і проходив лікування в госпіталі в Харкові.

Нагадаємо, у мережі з'явилися унікальні фото українських кіборгів.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що у мережі показали руїни Донецького аеропорту – це знімки, на які неможливо дивитися спокійно.

Також портал "Знай.uа" писав, що невідомі поглумилися над могилою "кіборга".