Ексклюзивні фотографії побуту оборонців Донецького аеропорту з'явились нещодавно у мережі.

Про це пише Metronews.

"Учасник подій Руслан Боровик зробив серію унікальних знімків про те, як жили, оборонялися і намагалися не сумувати захисники аеропорту", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Як сьогодні виглядає донецький аеропорт (фото)

Раніше, на сторінці бійця АТО Андрія Осипова у Facebook опубліковали фотогорафіі донецького аеропорту і будівель навколо нього.

Популярні новини зараз
Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам
Показати ще

На них видно, що від аеропорту залишилися одні руїни. Зруйнована і інфраструктура навколо - житлові будинки і автомобільний міст.

Нагадаємо, бої в Донецькому аеропорту - бойові дії між сепаратистами так званої "Донецької Народної Республіки" і збройними силами України за контроль над міжнародним аеропортом "Донецьк" - в ході конфлікту на Донбасі.

Сам аеропорт не використовується за прямим призначенням із 26 травня 2014 року. У результаті багатомісячних бойових дій будівлі та споруди аеропорту були повністю зруйновані