Знай.ua продовжує свою постійну рубрику - прогноз на тиждень, яку веде відома українська провидиця і ведунья Світлана Калашник. Цього разу вона не тільки розповість, що чекає кожного з нас, але і дасть поради, які дозволять більш продуктивно провести цей тиждень.

Світлана Калашник

Бог Коляда (народжені 21-22 грудня - 21 березня) У цілому тиждень пройде в роздумах, пошуку подальших перспектив. Здоров'я обіцяє бути міцним. Зокрема ті, хто бажає зачати дітей, зараз мають благословення згори. У питаннях ділових слід пригальмувати, у вас вдома накопичилося безліч справ, які не залагодити - і соціальні справи стануть. Любов же вимагає ваших активних дій, є всі варіанти гармонійного розвитку і зростання. Порада: довіртеся своїй інтуїції! Вона не підведе.

Бог Ярило (народжені 22 березня - 21 червня) Тиждень несе очищення від минулого. Буде чітке усвідомлення закінчення минулого життєвого періоду. Залишилося небагато, останні переживання. Скоро все закінчиться. Попереду нове життя. У питаннях здоров'я очікуйте прилив сил від хороших новин. У діловій сфері ж варто сміливо будувати плани на майбутнє. Ви отримуєте силу стабільності, допомогу Богів від зазіхань на вашу справу. А любов на цьому тижні слід трохи відсунути на другий план. Час працювати. Порада: приготуйтеся докласти зусиль до відмови від звичного способу життя. Час змін.

Бог Купало (народжені 22 червня - 22 вересня) Весь тиждень вас буде супроводжувати почуття щастя, емоційного підйому. Однак в питаннях здоров'я слід бути уважними! Можливо зародження серйозної хвороби у вас або у близької вам людини. Ділова сфера буде наповнена удачею і прибутком. Починається час відродження соціальної діяльності. А в любові все так же варто подумати над своєю поведінкою. Ваш партнер відчуває лукавство і прийняв вичікувальну позицію. Порада: відкривайте почуття і емоції. Посміхайтеся частіше!

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Бог Авсень (народжені 22 вересня - 21 грудня) Наступний тиждень принесе новий потік життєвої сили. Час пробудження і активних дій. У питаннях здоров'я слід звернути увагу на профілактику ваших родових захворювань. Що стосується ділової сфери, слід приділити увагу контролю руху фінансових коштів, це ваше слабке місце. Задумайтесь про не великий бізнес, який буде мати можливість змінюватися, підлаштовуватися під постійні зміни ув вас і у вашому житті. У любові очікуйте появу людини великої фізичної сили. Він чекатиме від вас особливе ставлення, а вам слід нестандартно підійти до питання встановлення контакту. Можливо, знадобиться хитрість. Порада: намагайтеся швидко переробити домашні справи і займіться соціальними питаннями.

Раніше Знай.ua повідомляв про те, як вийти заміж і захистити дитину від пристріту.

Також ми писали про те, як дізнатися ім'я свого "єдиного" і про те, як помре Володимир Путін.