Днями Міністр оборони США Джеймс Меттіс відреагував на трагедію в окупованому Росією Криму — бійню в Керченському політехнічному коледжі, яка сталася 17 жовтня.

Однак співчуття з приводу загибелі учнів і викладачів Меттіс несподівано висловив міністру оборони Росії Сергій Шойгу.

Міністри зустрілися в Сінгапурі на нараді глав оборонних відомств країн ASEAN.

Як повідомляють російські ЗМІ, глава Міноборони США не тільки висловив співчуття російському міністру, але ще й пригадав про схожі випадки в американських школах. Представник США заявив, що американські громадяни "розуміють почуття росіян".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Ця заява шокувала українського політика. Керівник політичної партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко обурився повідомленням російського Міністерства оборони, в якому йдеться про нібито співчуття на адресу Кремля з приводу трагедії в Керчі.

"У прес-службі Міністерства оборони РФ поінформували про зустріч міністрів оборони Росії і США. На ній міністр оборони США Джеймс Меттіс висловив співчуття міністру оборони Росії Сергія Шойгу з приводу трагедії в Керчі.

Ще раз: не Україні пан Меттіс висловив співчуття - він висловив співчуття Росії! Таким чином він визнав, кому належить Крим?! З боку Порошенка вже третій день немає реакції, він мовчить...", - написав Гриценко у соцмережі Facebook.

Крім того, політик приєднав до посту посилання на сайт Міноборони РФ, де сказано про зазначене співчуття.

Чому мовчить Порошенко? Прес-служба Міністерства оборони РФ повідомила про зустріч міністрів оборони Росії і США. В...

Geplaatst door Анатолій Гриценко op Zondag 21 oktober 2018

Нагадаємо, в окупованому путінськими головорізами Криму зросла кількість постраждалих від кривавого теракту в Керчі до 73 осіб.

Як повідомляв портал "Знай.uа", президент Росії Володимир Путін прокоментував криваві події, які сталися у керченському політехнічному коледжі, забравши життя щонайменше 18 осіб.

Також "Знай.uа" писав, генеральний секретар Ради Європи Турбйорн Ягланд офіційно заявив, що відповідальність за всі порушення прав людини на окупованих територіях України, в тому числі за масову загибель людей в політехнічному коледжі Керчі, несе Росія.