Фатальної аварії з акторами гумористичного "Дизель шоу", унаслідок якої загинула акторка Марина Поплавська, могло і не бути.

Про це пише Рoliteka.

Журналістам стало відомо, що після концерту артистам популярного гумористичного проекту пропонували залишитися ночувати у Львові, однак вони чомусь відмовилися.

Дизель шоу
Дизель шоу

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Ближче до півночі артисти повечеряли, сфотографувалися з шанувальниками і вирушили додому. А вже вранці 20 жовтня їх автобус потрапив у криваву ДТП, яка забрало життя зірки шоу Марини Поплавської.

Похорон Марини Поплавської
Похорон Марини Поплавської

“Знайомий бачив цю аварію, дзвонив, адже знав, що я був на концерті. Та тільки що розповідати – автобус зім’яло, загинула актриса, яка ще вчора заряджала весь зал своїм позитивом…” – розповів співробітник Львівського державного цирку, де напередодні виступала команда “Дизель Шоу”.

“На одному диханні артисти відпрацювали трохи більше двох годин, пішли в гримерку. Хвилин 30-40 збиралися, переодягалися. Їм пропонували залишатися ночувати у Львові, однак вони відмовились. Після доставки ресторанної їжі, приблизно о 23:00 виїхали”, – додали в цирку.

Похорон Марини Поплавської
Похорон Марини Поплавської

Нагадаємо, 20 жовтня у страшному ДТП померла відома актриса, одна з головних зірок української гумористичної програми "Дизель-шоу", Марина (Маріанна) Поплавська.

Марина Поплавська
Марина Поплавська

Аварія сталася у Київській області біля села Міла близько 7 ранку. На Житомирській трасі автобус з акторами врізався у вантажівку. В результаті ДТП загинула Поплавська. За попередніми даними, ще четверо акторів колективу перебувають у важкому стані - їх госпіталізували з різними травмами.


Як писав раніше Знай.ua, артистка популярного українського "Дизель шоу" Марина Поплавська, яка в суботу, 20 жовтня загинула в ДТП була неймовірно доброю і чутливою людиною.

Такі висновки можна зробити за її сторінкою в Facebook.

З друзями Поплавська ділилася добрими порадами і прекрасною поезією. Зокрема, нещодавно вона поширила відомий вірш Юрія Візбора.


Також Знай.ua писав про те, що зірка відомого гумористичного проекту "Дизель Шоу" Єгор Крутоголов, який постраждав у смертельній ДТП під Києвом вперше прокоментував трагедію.