Суттєве похолодання, яке прийшло на зміну теплим осіннім дням, все ж ще не є остаточним, і бабине літо ще усміхнеться українцям.

Так, за даними порталу Gismeteo, не зважаючи навіть на заморозки і перший сніг, які прогнозують синоптики на цьому тижні, в Україну ще повернеться тепло.

Зокрема кияни відчують лагідний дотик бабиного літа через тиждень – з 29 жовтня. Перші дні листопада також прогнозуються теплими і без опадів. Температура повітря в ці дні підніметься до +19 градусів.

Лише в середині тижня один день буде холодним через невеликий дощ – і це, власне, 1 листопада. Температура опуститься до +7 вдень та +4 вночі.
Однак, наступного дня варто чекати сонечка, дощів не передбачається. А температура повітря у наступні дні прогріється до +15.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, що вже в кінці цього тижня українці переведуть стрілки годинників на зимовий час.

Не зважаючи на запеклі суперечки в українському уряді, ще у вересні чиновники прийняли рішення про те, що в останню неділю жовтня, тобто 28 числа, о 4 годині ранку стрілки годинника відкотяться на годину назад.

Нагадаємо також, що за прогнозами синоптиків, цього тижня Україну накриють холодні повітряні маси, які принесуть дощі.

За словами синоптика Наталка Діденко, тиждень ознаменується низькими температурами. У Києві 22 і 24 жовтня буде переважати суха повітряна маса, а 23 і 25 жовтня, у вівторок і четвер, можливий невеликий дощ. Нічна температура повітря коливатиметься в межах +3…+6 градусів, при проясненнях можливі заморозки - 0…+3 градуси.

Нагадаємо, українцям розповіли, коли, як і навіщо переходити на зимовий час.

Як повідомляв портал "Знай.ua", синоптики попередили, що з 22 жовтня українцям варто готуватися до сезону дощів.

Також "Знай.ua" писав, що "бабине літо" протрималося досить довго. У багатьох областях навіть говорили про аномальне потепління, а температура на градусниках била всі рекорди.