Цей день відмінно підійде для будь-якого починання, особливо для досліджень, науки і пошуку зниклих речей або тварин. А все тому що інтуїція дуже сильно загострюється. Якщо хочете зробити щось важливе, день ідеально підходить. До інтуїції можна прислухатися і для інших цілей. Але будьте обережні, багатство в цей день ще й притягує неприємності. При цьому, чим більше багатства, тим більше неприємностей.


Однак ви можете нейтралізувати негатив. З самого ранку вам потрібно роздати дріб’язок убогим і жебракам. АЛЕ! Ні в якому разі не дивіться їм в очі. А на підвіконні розсипте хлібні крихти (хліб повинен бути білим). Птахи, ласуючи частуванням, заберуть всі неприємності з собою.А ще сьогодні потрібно прийняти ванну з коханою людиною, і додати в воду трішки молока. До речі, знахарі сьогодні займаються любовною магією.

Також, якщо вдарив перший мороз, потрібно піти зібрати руту. Ця трава має велику силу. Її потрібно підвісити під стелю і вона буде супереч дітей, які живуть в цьому будинку. А коли будете збирати цю травичку, потрібно читати змову:
Ох ти, рута, я тобі вклоняюся,
Я тебе зірву, я тебе в будинок принесу.
А ти, рута-мати,
Не давай моїх діточок ображати:
Ні знатному, ні жебракові,
Ні рідному і ні чужому.
Ключ, замок, язик.
Амінь. Амінь. Амінь.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Люди, які народилися в цей день, доживуть до самої старості. Їм потрібно носити топаз.
Сьогодні важливий день, і потрібно правильно поводитися з вогнем, до нього потрібно ставитися з повагою. Якщо гасіть вогненний світло, йому потрібно побажати спокійної ночі. Адже вогонь допомагає в справах, але якщо його розсердити, то може і спалити будинок. Не можна плювати у вогонь, це великий гріх, за який вогонь вас покарає. Також прийнято сьогодні згадувати тих людей, хто подав приклад своїм святим життям.

Як раніше повідомляв Знай.ua , потрібно всього лише використовувати 5 методів, щоб повернути довіру.

Нагадуємо, що у кольорів теж є значення і можна вибрати гаманець який притягує гроші.
Також Знай.ua повідомляв, як можна вивести з себе будь-який знак Зодіаку