У понеділок, 22 жовтня, водій автобуса, який перевозив акторів "Дизель Шоу" і влаштував смертельну ДТП на дорозі Київ-Чоп, розповів у суді всі подробиці аварії.

Як стверджує Михайло Манюк, він відправився в поїздку без належного відпочинку, а також при обгоні відволікся на актрису Марину Поплавський, яка сиділа в той момент поруч з ним. Про це повідомляє УНН.

«В момент обгону, можливо, відволікся на Марину, і пізно побачив габаритні вогні вантажівки», – зазначив Манюк.

Водій зазначив, що практично завжди їздить з оптимальною швидкістю від 90 до 95 кілометрів на годину.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Також Манюк розповів, що крім "Дизель Шоу" возив також ФК "Маестро" – найчастіше вночі. Чоловік запевнив, що відпочиває за нормативами, кожні півтори години.

«Я досвідчений водій. І 450-500 кілометрів дозволяється одному водієві», – додав він.

Однак, за його словами, фатальний для акторів шоу маршрут прорахували заздалегідь: між Луцьком та Львовом, Львовом і Житомиром повинні бути ночівлі в готелі. Тоді плани керівництва проекту помінялися, і водієві дали наказ виїжджати без належного відпочинку.

Також водій автобуса "Дизель Шоу" згадав, що Марина Поплавська підійшла до нього і сказала, що дуже хоче в Житомир, поспішає додому. За його словами, актриса погано себе почувала – у неї боліла спина. При цьому актриса мірила біля нього тиск.

Раніше повідомлялося, що в Шевченківському районному суді Києва вирішувалася доля водія автобуса Михайла Романюка, який влаштував ДТП, в якій трагічно загинула актриса гумористичного проекту «Дизель шоу» Марина Поплавська. Отже, за підсумками засідання суд вирішив залишити його під домашнім арештом без права залишати місце проживання.

Нагадаємо, що останні хвилини життя Марини Поплавської потрапили на відео.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Житомирі 22 жовтня тисячі людей прийшли провести в останню путь актрису "Дизель шоу" Марину Поплавську.

Також портал Знай.uа писав, тільки нещодавно постраждала в ДТП під Києвом актриса "Дизель шоу" Яна Глущенко погодилася говорити про пережите.