У вівторок, 23 жовтня, кінорежисер, телевізійний менеджер, медіаексперт та радник екс-президента України Віктора Ющенко, Валентина Руденко, а також подруга Марини Поплавської розповіла, що зірка «Дизель Шоу» була великою патріоткою України.

«Ти колись народилася в Новограді-Волинському, навчалася в університеті у Житомирі, грала в КВН в СРСР. Ти, правнучка барона Віцентія Левандовського, була неймовірною українською патріоткою. Уявіть, друзі, Марина до останнього часу викладала українську мову і літературу в простій житомирській школі №33! Вже зараз, коли була зіркою і кумиром тисяч людей, Марина акуратно їздила в Житомир «на уроки»», — зазначила Руденко.

«На трасі Київ – Житомир я давно перерахувала всі дерева», – згадує вона слова Марини Поплавської.

За словами Руденко, вона нещодавно запитувала Марину, чи не час перестати їздити в школу.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

«Поки ні, тому що Україна переможе завдяки мові, тільки мові!», - відповіла тоді актриса.

«Марина – одна з тих, хто першими почали волонтерити в страшному 2014 році. І серед захисників України у неї багато друзів. Марина – це не зірка, Марина – це планета. Побула десь поруч, на наших орбітах, і полетіла у Всесвіт. Жити своїм вічним і нескінченним життям…», — зазначила Руденко.

«Але гіркота не йде з душі та серця, тому що тепер назавжди «ваші руки пахнуть ладаном, а в віях спить печаль», як співав колись Вертинський, якого ти так любила. Прощай, моя голубка. Люблю тебе безмежно. Ти назавжди в моєму серці. Царство небесне і вічний спокій. Вічна тобі пам'ять…», — написала подруга Поплавської.

Нагадаємо, що актор «Дизель Шоу» Єгор Крутоголов написав зворушливе звернення на своїй сторінці в Facebook, в якому подякував усім за підтримку і розповів, як важко переживає трагічну смерть своєї колеги по сцені Марини Поплавської.

Як повідомляв портал Знай.uа, водій автобуса, який перевозив акторів "Дизель Шоу" і влаштував смертельну ДТП, розповів у суді всі подробиці аварії.

Також портал Знай.uа писав, що учасники "Дизель Шоу" опублікували у соцмережі зворушливі відео зі спогадами про загиблу Марину Поплавську.