Днями росЗМІ оскандалилися черговим цинічним фейком, який стосується висвітлення кривавого теракту в Керчі.

Теракт у керченському коледжі
Теракт у керченському коледжі

Скандал стався у ефірі одного із телеканалів.

Російські телепропаганди, які видали в ефір історію від імені загиблої студентки Керченського політехнічного коледжу, пояснили, що це сталося не з їх вини. У повідомленні програми "60 хвилин" у Instagram йдеться, що зателефонувала в ефір студентка і очевидиця подій назвалася чужим ім'ям.

теракт у Керчі
теракт у Керчі

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Чому дзвонила назвалася ім'ям загиблої, російські пропагандисти не знають і пояснити не можуть.

"Аліна Керова - студентка керченського коледжу, на жаль, загинула. Її ім'ям, на жаль, представилася інша дівчина. Вона і була у нас в ефірі в день страшної трагедії. Дівчина стверджує, що перебувала в шоці і побоялася називати своє справжнє ім'я", - йдеться у повідомленні телеканалу.

Ні вибачень, ні співчуття рідним загиблої на російському ТБ не висловили.

Нагадаємо, тему вбивства в окупованій Керчі скоро перестануть обговорювати на російському телебаченні.

теракт в Керчі
теракт в Керчі

Про це заявив спецкор УНІАН у Росії Роман Цимбалюк в ефірі "Прямого".

"Після того, як стало відомо, що стався вибух, і було незрозуміло, що це, але стали надходити повідомлення про те, що це теракт, відразу почала зростати напруга. Та спочатку про це закинули на шоу "60 хвилин", що це обов'язково повинна була зробити Україна. І далі ця істерія наростала-наростала. І здавалося б, ще залишилося кинути тільки сірник, і для цього досить було, щоб хтось з офіційних органів влади сказав, що це теракт, і відразу зрозуміло, що весь цей бруд спустили б на Україну", - повідомив він.


Як писав раніше Знай.ua, останнім часом мережа рясніє численними версіями щодо мотивів "керченського стрілка", Владислава Рослякова.

теракт в Керчі
теракт в Керчі


Також Знай.ua писав про те, що у результаті вибуху у політехнічному коледжі Керчі загинули більше двох десятків осіб, ще 60 отримали важкі травми.