Слідство встановлює можливих спільників студента Владислава Рослякова, які могли допомогти йому підготуватися до нападу на коледж у Керчі.

Цю інформацію повідомив у четвер, 18 вересня, так званий "голова" анексованого Криму Сергій Аксьонов, передає "Інтерфакс".

Сергій Аксьонов

За словами Аксьонова, правоохоронці вже встановили, що в коледжі вбивця Росляков діяв самостійно. У той же час він вважає, що поодинці студент не зміг би провести "підготовчі заходи" до злочина.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Нагадаємо, в мережу потрапили записи з камер спостереження керченського політехнічного коледжу. На відео зафіксовано, як передбачуваний винуватець вибуху Владислав Росляков направляється в приміщення.

Видно, що цей шлях веде до запасного виходу. Потім хлопець теоретично міг піднятися на другий поверх, переодягнутися в туалеті і здійснити свій задум. Останні метри перед бійнею – наче затишшя перед штормом, у дворі нікого не видно, всі учні – на лекціях.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", число загиблих в результаті вибуху і перестрілки, які влаштував в коледжі в Керчі студент, зросла до 21 людини. Цю інформацію повідомили в медичних службах, передає ТАСС. Зазначимо, що катастрофа в Керчі сталася 17 жовтня.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що учні та педагоги політехнічного технікуму в Керчі досі не можуть оговтатись від недавніх кривавих подій. За іронією долі там постійно проводять психологічні тренінги по типу "Не бійся агресора", "Як зберігати спокій", "Не груби у відповідь".