Актори "Дизель шоу" влаштували у мережі зворушливий флешмоб пам'яті загиблої у страшній ДТП Марини Поплавської.

Марина Поплавська
Марина Поплавська

Ідея належить Євгену Сморигіну, який попросив колег поділитися на своїй сторінках у соцмережах записами із загиблою артисткою. Євген запропонував відзначати відео хештегом # МаринаЗнами.

- Три дні Марини немає з нами ... Але вона буде жива завжди. У мене є відеозаписи, які ніхто ніколи не бачив. Думаю, вам буде цікаво побачити її "без гриму". Проста, життєрадісна, весела ... Ми часто співали з нею. Цей запис я зробив в Одесі у ніч перед концертом в номері готелю. Друзі, у вас напевно є подібні відео, фотки. Давайте, хоча б протягом 9 днів, поки вона з нами, викладати смішну, забавну, радісну Маришку. Вона зараз з нас і бачить тільки наші сльози і смуток ... Може бути я не прав, поправте мене ... Але мені здається їй зараз потрібні наші усмішки. Адже на посмішки і сміх вона витратила все життя! - написав Сморигін.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Першою ідею підтримала колега загиблої Вікторія Булітко.

Підтримую ідею викладати відео Мариночки з наших акторських буднів. Вона завжди любила веселитися, жартувати, прикольнуться за лаштунками. Часто говорила: "Вікуся, а давай знімемо що-небудь" таке", - написала актриса.

До акції пам'яті долучилося багато друзів та знайомих актриси. Вони діляться численними фотографіями і записами з нею в своїх акаунтах.

Нагадаємо, 20 жовтня у моторошному ДТП під Києвом загинула відома акторка українського гумористичного проекту "Дизель шоу" Марина Поплавська.

Марина Поплавська
Марина Поплавська

Про це повідомили на сторінці dtp.kiev.ua у Facebook.

"Смертельна ДТП під Києвом. Загинула актриса "Дизель Шоу" Марина Поплавська. Ще 4 акторів отримали важкі травми" – йдеться у повідомленні.


Як писав раніше Знай.ua, 20 жовтня у страшному ДТП померла відома актриса, одна з головних зірок української гумористичної програми "Дизель-шоу", Марина (Маріанна) Поплавська.

Марина Поплавська
Марина Поплавська


Також Знай.ua писав про те, що зірка відомого гумористичного проекту "Дизель Шоу" Єгор Крутоголов, який постраждав у смертельній ДТП під Києвом вперше прокоментував трагедію.