Захисники Олени Зайцевої, обвинуваченої у страшній ДТП на Сумській у Харкові, влаштували цькування журналістці ICTV Тетяні Доцяк.

Знімки, які підтверджують цю інформацію, жінка опублікувала на своїй сторінці в Facebook.

Олександр Молчанов, який не раз був помічений в залі суду, був головним активістом в соцмережах. У відповідь на сумнівну інформацію про проблеми зі здоров'ям Зайцевої, він, ніби перебуваючи не в собі, почав ображати і звинувачувати журналістську сторону в продажності.

"Ви що, тв*рі, ох*їли, чи що?" "Маячня повна! Вибачте, але ви, потерпілі, зовсім вже офігіли!", "Ти - ганьба журналістики! Скільки тобі платять за брехливі сюжети?" - написав Молчанов в коментарях.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

У свою чергу Доцяк, яку активно підтримали інші користувачі, підкреслила важливу деталь.

"Справа навіть не в тому, що це дійсно реальна людина, а в тому, що його пост про "офігєвших потерпілих, які несуть х*рню" набрав всього один лайк - і той від адвоката Зайцевої", - написала журналістка.

Нагадаємо, рік тому в Харкові на вул. Сумській сталася страшне ДТП - позашляховик влетів у натовп. В результаті загинули п'ятеро, ще шість осіб отримали травми. Пізніше число загиблих збільшилося до шести осіб. Сім'ї загиблих і постраждалих досі не можуть оговтатися.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", багаторазові порушення з боку Зайцевої правил дорожнього руху, вчинені раніше, також на сьогодні не враховуються судом, а ось пом'якшувальні обставини, звичайно ж, були - це каяття Зайцевої та часткова компенсація потрадавшим.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що українцям пояснили, як винуватцям жахливої ДТП вдасться уникнути покарання. Стало відомо, що підозрюваних можуть відпустити під домашній арешт.