У середу, 24 жовтня, на Львівщині випав перший сніг. Як повідомляють місцеві жителі сніжити почало ще у 13:20, передає Depo.Львів.

Багато українців вже публікують в соціальних мережах і Youtube вражаючі кадри першого снігу. На відео можна побачити, що українське місто замело не на жарт - по-зимовому. Крислаті сніжинки падали на зелену траву і жовте листя, однак, через високу температуру затримувалися там недовго.

Про перший сніг у Львові написав адміністратор спільноти "Варта-1" Ігор Зінкевич.

"З першим снігом вас, львів'яни", - йдеться у його дописі.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Раніше повідомлялося, що неймовірно потужні дощі "в комплекті" з поривчастим вітром влаштують українським водіям справжнє випробування: на дорогах стане особливо небезпечно в середу і четвер, 24 і 25 жовтня відповідно. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляють представники "Укравтодору".

Український гідрометцентр попереджає про дощі, які в окремих регіонах перейдуть у мокрий сніг. Так, в ніч з середи на четвер в українській столиці і області очікуються дощі з мокрим снігом, через що жителів Києва закликають триматися подалі від дерев, ЛЕП і рекламних щитів, а також не паркувати автомобілі біля будь-яких масивних конструкцій.

Нагадаємо, що жовтень не готує українцям ніяких погодних сюрпризів, на відміну від листопада, який виявиться досить суворим. Цю інформацію повідомляє народний синоптик Леонід Горбань. За словами синоптика, вже на початку листопада українці, в більшості регіонів, побачать сніг.

Як повідомляв портал Знай.uа, у середу, 24 жовтня, синоптики повідомили про те, що в українських Карпатах випала значна кількість снігу. сильно замело найбільш високогірний гірськолижний курорт Українських Карпат - Драгобрат.

Також портал Знай.uа писав, що циклон все ж таки прийде в Україну і дуже сильно погіршить скрізь погоду. Він йде із Заходу Європи, а значить, що на Західній Україні буде мокрий сніг та дуже сильний вітер.