Наступного понеділка популярний на весь світ шведський видеоблогер PewDiePie буде «скинутий з трону» найпопулярнішого ютубера в світі. "Короля YouTube" витіснить індійська музична компанія T-Series, пише Business Insider.

Зростаюча популярність T-Series, що активно завойовують відеохостинг, плюс деякі розрахунки, дозволили агентству Tubular Labs зробити висновок, що музика Пьюди Пая буде грати недовго.


За інформацією експертів, канал T-Series обжене шведського блогера в понеділок, 29 жовтня. Індійський проект вже випередив канал PewDiePie за переглядами, скоро повинен обігнати за кількістю фоловерів На даний момент у шведа 67,3 млн шанувальників, у T-Series — 66,9 млн. Tubular Labs зазначає, що музична компанія за вересень придбала 4,2 млн нових підписників, тоді як PewDiePie — всього лише 863 000.

Зростання популярності T-Series пов'язують з величезним населенням Індії (1,3 млрд осіб) і тим, що місцевий ринок смартфонів є найбільш швидкозростаючим і одним з найважливіших у світі. Завдяки цьому сотні мільйонів жителів мають доступ до Інтернету і YouTube.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Сам "король YouTube" досить байдужий до того, що скоро його потіснять з насидженого місця. На думку блогера, відеохостинг поступово стає все більше і більше корпоративних явищем, де немає місця для сміливих інді-проектів. Нагадаємо, що у вересні на YouTube запустили трансляцію, де можна стежити, як набирають перегляди два найпопулярніших каналу на майданчику.

Раніше Знай.ua писав, що найвідоміший ютубер світу - PewDiePie перебрався в український інтернет. За словами зірки, його дратують теми і новини, які пропонує американський Twitter.

До того ж, існує інформація, що Фелікс Чельберг (а це саме той, хто ховається за псевдонімом PewDiePie), є відвертим расистом. В одному з випусків свого влогу, Фелікс необережно вигукнув фразу "що за довбаний ніггер?", Чим викликав хвилю обурення і відписок серед його фоловерів.


Але знаменитість звинувачується не тільки в расизмі, а ще й в антисемітизмі. Нагадаємо, раніше Фелікс був звільнений з Disney за брудні жарти про євреїв.